Σοκ στην Κοζάνη! Μαθήτρια είδε τον εαυτό της σε γνωστή ιστοσελίδα πορνό

Κοινοποίηση:
55555

Αντιμέτωπη με τους χειρότερους εφιάλτες της, βρέθηκε η ανήλικη κοπέλα από την Κοζάνη, όταν διαπίστωσε ότι βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της σε προσωπικές στιγμές με τον φίλο της και αργότερα είδε το βίντεο δημοσιευμένο σε γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα δεν γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε από τον φίλο της. Λίγο διάστημα μετά, ήρθε αντιμέτωπη με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε η ίδια.

Το περιστατικό συνέβη στα μέσα Ιανουαρίου στην Κοζάνη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ η υπόθεση έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου αρχικά να αποσυρθεί το βίντεο από τη δημοσιότητα.

 

Τα περιστατικά που σημειώνονται Πανελλαδικά με βίντεο ανήλικων παιδιών που βλέπουν το φως της “κακής δημοσιότητας”, είναι παρά πολλά και ίσως πλέον παίρνει τη μορφή μάστιγας τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: kozanilife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. για τις σπουδές της, εκεί οι βίζιτες και τα βίντεο παράγουν καλό εισόδημα.

  2. ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΕΣ .

  3. Ας προσεχε που το εδεινε το ανηλικο μικρομεγαλο που ακομα δεν βγεικε απο το αυγο αντι να κοιτα το σχολειο της σπουδες του το εριξε στον π…τσο απο τοσο νωρις………………περαστηκα και εις ανωτερα ………………….να σε χαιρονται οι γονεις σου αξια αξια………………………………………………

Comments are closed.