Σοκ στην Ηλεία: Πέθανε ξαφνικά 33χρονος ποδοσφαιριστής – Άγνωστα τα αίτια, το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε σε συναυλία

Κοινοποίηση:
Capture

Στα 33 του μόλις χρόνια «έφυγε» από τη ζωή το αγαπημένο παιδί της Νέας Φιγαλείας, ο Γιώργος Κολόκας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου, από τους δικούς του, στο σπίτι του, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Το προηγούμενο μάλιστα βράδυ, ο άτυχος νέος διασκέδαζε στη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα στην περιοχή.

Ο 33χρονος ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, ενώ διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση στην «καρδιά» της Νέας Φιγαλείας. Ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην περιοχή, η οποία «παρέλυσε» στην τραγική είδηση του θανάτου του.

Ο Γιώργος Κολόκας, διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση στο χωριό και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Αν και πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησε προετοιμασία με τον Απόλλωνα, δεν ακολούθησε την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας, ο οποίος εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, ανέβαλλε το τουρνουά 5χ5 των Ακαδημιών του, σε ένδειξη πένθους.

Όλες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά αναβάλλονται, ενώ οι σύλλογοι, οι φορείς και τα σωματεία της περιοχής εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του άτυχου νέου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Πηγή: ilia.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: