Σοκ στα Τρίκαλα! Οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και κατέρρευσε μέσα στο δρόμο!

Κοινοποίηση:
1

Λιπόθυμος βρέθηκε οδηγός στα Τρίκαλα, σοκάροντας άλλους οδηγούς και τους ανύποπτους περαστικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, ο 65χρονος οδηγός ένιωσε αδιαθεσία, σταμάτησε το όχημα και κατέρρευσε μέσα στο δρόμο, το μεσημέρι του Σαββάτου (18.1.2020) στα Τρίκαλα στο ύψος της Πηγής.

Τον άτυχο άνδρα είδαν διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι και ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου προσέφερε στον λιπόθυμο οδηγό τις πρώτες βοήθειες.

πηγή: trikalavoice.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι μεγαλες ηλικιες αυτα εχουν δυστυχως.
    Γιαυτο λεμε οχι οδηγηση οι μεγαλοι ανθρωποι,μια πιεση,ενα ζαχαρο ανεβασμενο,και δε ξερω τι αλλο και γινεται μακελειο.Ευτυχως αυτος το καταλαβε και σταματησε εγκαιρα,για φανταστειτε να μην και να γινοταν κανα τροχαιο.
    Στα 60 το πολυ οδηγηση τελος και να βγαινει ο ανθρωπος στη συνταξη και σπιτι αν ειναι επαγγελματιας οδηγος κιολας.
    Συγνωμη για τους μεγαλυτερους δε τα γραφω με κακο σκοπο.
    Και με τον δικο μου ειδα κι επαθα που λενε να τον πεισω να αφησει το τιμονι,δεν ειναι και ευκολο πραγμα αλλα ειναι αναγκαιο για το καλο των αλλων και του ιδιου.(Στα 62 αφησε το τιμονι)

    1. Εισαι άδικος. Ενας άνθρωπος 60 η ακομα και 70 χρονων δεν ειναι τοσο μεγάλος ωςτε να μην μπορει να οδηγήσει. Να περνάει απο γιατρούς ναι, αλλα οχι να μην οδηγάει. Εξ αλλου οι μεγάλοι μπορει να εχουν καποια προβλήματα υγείας, που ξεπερνιούνται με ιατρική παρακολούθηση, αλλα μη ξεχνάς πως οι νέοι δεν εχουν πειρα, πινουν, τρέχουν και κανουν αλλες ανοησίες που μπορει να στοιχίσουν ζωές. Και τις δικές τους, αλλα και άλλων ανθρώπων. Μην εισαι άδικος.

Comments are closed.