Σοκ και δέος για Τουρκία από αύριο: Ευθεία απειλή από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ: «Τούρκοι, θα δείτε την αποφασιστικότητα του Τραμπ” – Χαμός στα τουρκικά ΜΜΕ…

Κοινοποίηση:
trump_erdogan-1

Ερχεται σοκ και δέος για την Τουρκία: Πριν λίγο με διπλό τουίτ, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μ.Πενς, απείλησε ευθέως την Τουρκία. Τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν με έκτακτες ανακοινώσεις τις αναφορές του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ οι οποίες δείχνουν πως πολύ σύντομα θα έχουμε νέες κυρώσεις κατά της τουρκικής οικονομίας, αξιωματούχων κτλ

Οπως αναφέραμε το πρωί, αναμένεται βαρύτατο πρόστιμο στην τράπεζα Halkbank με συνέπεια να διαλυθεί το τραπεζικό σύστημα της Τουρκίας. Κυρώσεις θα δεχτεί και η Turkish Airlines.

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε σχετικά:

«H Toυρκία δεν θα πρέπει να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα Ν.Τραμπ που θέλει να δει τους Αμερικανούς που έχουν φυλακισθεί άδικα, ελεύθερους να επιστρέφουν σπίτια τους”.

«Ο POTUS και εγώ στεκόμαστε σταθερά μέχρι ο πάστορας Μπράνσον αποφυλακισθεί, επιστρέψει στην οικογένεια του, στους φίλους του και στην εκκλησία στις ΗΠΑ”.

«Κάθε Αμερικανός πρέπει να συνεχίζει να προσεύχεται για τον πάστορα Μπράνσον και την γυναίκα του Noreen μέχρι αυτός ο άνθρωπος της πίστης επιστρέψει σπίτι του”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: