Σοκαριστικό περιστατικό μέσα σε ελληνικό σχολείο! Μαθητές ανάγκασαν συμμαθήτριά τους να γλείψει «τούρκικη» τουαλέτα – Τι απαντά ο διευθυντής (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

Ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying σε βάρος μαθήτριας από συμμαθητές της, σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μαθητές ανάγκασαν συμμαθήτριά τους να γλείψει τουαλέτα.

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε ο Focus FM 103,6 και η εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» στο 17ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, τρεις μαθητές έβαλαν συμμαθήτριά τους να γλείψει «τούρκικη» τουαλέτα.

«Ντρέπομαι ειλικρινά, όταν σε χώρο, που εποπτεύω, συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Όντως μου καταγράφηκε και πήγα στο σχολείο, το περιστατικό έγινε στο ολοήμερο. Μου αναφέρθηκε, ότι στο διάλειμμα, κάποιοι μαθητές έπαιζαν ένα παιχνίδι- ο Θεός να το κάνει παιχνίδι, εν πάση περιπτώσει παιδιά είναι- και για να εφαρμόσουν τους κανόνες, που έβαλαν στο παιχνίδι, πήγαν στις τουαλέτες. Ζήτησαν άδεια από τον εκπαιδευτικό του ολοήμερου. Όταν ζητήσουν άδεια και πάνε 2 ή 3 παιδιά μέσα στην τουαλέτα και αν έγινε αυτό- μου καταγράφηκε, ότι πιθανότατα έγινε από μαρτυρίες, δεν το αρνούμαι εγώ-περιμένω να εξελιχθεί η διαδικασία για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει γίνει. Δεν ήταν στον απόλυτο έλεγχο του δασκάλου, γιατί δεν έγινε στο χώρο του σχολείου, αλλά μέσα στην τουαλέτα», δήλωσε στην εκπομπή ο διευθυντής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

«Επιλήφθηκε ο διευθυντής, κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες, κάλεσε τους μαθητές, κάλεσε τους γονείς. Όπως αναφέρθηκαν και εγγράφως, έγιναν και απόπειρες βιαιοπραγίας κατά εκπαιδευτικών, ενεπλάκη η αστυνομία, δικαστικοί αγώνες, που λένε, ότι θα ξεκινήσουν. (…) Είναι απαράδεκτα πράγματα. Το ποινικό δε θα το εξετάσω, αλλά στο παιδαγωγικό να ξέρετε, ότι δε θα μείνει τίποτα κάτω από το χαλί, όποιος έχει ευθύνες, θα τις υποστεί. Ήδη κινήθηκαν διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου, αλλά οποιοδήποτε πρόβλημα και να συμβαίνει, με συναίνεση λύνεται», συμπλήρωσε ο κ. Κόπτσης.

«Το κοριτσάκι έχει αλλάξει σχολείο, θα ζητήσω τη συναίνεση, γιατί η αλλαγή περιβάλλοντος δεν είναι ό,τι καλύτερο για να αντιμετωπίζεται ένα γεγονός. Άμεσα ξεκινούμε σχολές γονέων, πρέπει οι γονείς να ενημερώνονται», κατέληξε ο περιφερειακός διευθυντής Κ. Μακεδονίας Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ο/Η Είναι πολύ γνωστή η διαφθορά και η ξευτίλα των δημόσιων σχολείων λέει:

    Τα ίδια χάλια και στη Κατερίνη με πρωταστατούντες τη ίδια τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και τον διορισμένο απευθείας διευθυντή της, κάτοχο τελευταίο μοντέλο BMW, φιλόλογο Ιωάννη Καζταρίδη. Απευθυνόμενος ο οποιοδήποτε μαθητής/γονέας στον Ι.Κ. για παραβατικές πράξεις και ευθύνη αντικοινωνικής συμπεριφοράς κατ εξακολούθηση με αυτήκοους/αυτόπτες μάρτυρες όπως η χυδαιότητα του διευθυντή ΕΠΑΛ Επαγγελματικού Λυκείου Κατερίνης μαθηματικού Ι.Τ. (μουστακαλής) που έβαλε μαθητή 6 μήνες να περιμένει για 3-4 μαθηματικούς υπολογισμούς που ανέλαβε το ΕΠΑΛ Κατερίνης, και ο μαθητής στο τέλος της σχολικής χρονιάς 2014 ζήτησε λογοδοσία και ο Ι.Τ μαθηματικός είπε “δεν δύναται” δεν μπόρεσε να κάνει και δεν έκανε τίποτα το ΕΠΑΛ. Στη συνέχεια ο υποστηρικτής του Ιωάννης Καζταρίδης τον κάλυψε πολύ φανερά γράφοντας “παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις του Ι.Τ.”, αλλά δεν απάντησε τι έκανε ο Ι.Τ. τους 6 και παραπάνω μήνες. Η Κατερίνη όμως, ξέρει τι έκανε αφού καθημερινά 11:00 έως 14:30 ήτανε στα εμπρός τραπέζια θαμώνας πελάτης σε κεντρικό μπαρ στο πεζόδρομο της Κατερίνης, εκτός Κυριακής (ανάπαυση).

    Μετά έκανε ο Ι.Τ. στο ΕΠΑΛ Κατερίνης εκδήλωση ομιλίας για το C2H5OH, και πλήρωσε κάποιον να φωτογραφήσει το μαθητή, όπως και άλλες γελοιότητες που έκανε, μια από αυτές να βάλει φωτογραφία με το εαυτό του στη μέση για το παίξει αρχηγός και αξία μαζί με την παρέα του στο ΕΠΑΛ στο λογαριασμό Google ΕΠΑΛ Κατερίνης ενώ πλέον διευθυντής έχει αντικατασταθεί, και να επιδιώκει να σβήνεται ότι δημοσιεύεται για αυτόν στα ΜΜΕ. Ότι δημοσιεύεται πάει αμέσως και προβαίνει να κάνει τα ακριβώς αντίθετα, όπως ενώ πριν φόραγε μαύρα γυαλιά συνέχεια και κρυβότανε σε απόμερα μέρη μετά που δημοσιεύτηκε αυτό άρχισε να κυκλοφορεί χωρίς γυαλιά και σε πολύ σύχναστα μέρη. Από τους πιο γνωστούς τεμπέληδες, ανικάνους και άχρηστους στη Κατερίνη του συστήματος.

  2. Αμα ημουν ο πατερας του κοριτσιου θα τους ειχα πηδηξει γονεις δασκαλους.ΤΕΛΟΣ.
    Οτν εκανε ο πατερας μου και η μανα μου οταν ημουν παιδι και παιρνουσα οχι τα ιδια, χαστουκια κλωτσιες κλπ.

    1. Οπα ρε Γκουσγκουνη κατουρα λιγο,τοσο σπασικλακι ησουν στο σχολειο και σε γλεντουσαν ολοι;;;;; σκατοφλωρε θιχτηκες αντε πες το στην μαμα και τον μπαμπα σου!!!

  3. Επίτηδες γίνεται. Κάποιοι κομματικοί διευθυντές αφήνουν να γίνονται τα δημοτικά μπάχαλο για να εκπαιδεύσουν τα παιδάκια στην αναρχία και στην ασυδοσία. Έτσι μελλοντικά μπορεί να εξασφαλίσουν ψηφοφόρους για το ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή το διαλείμματα στα σχολεία μοιάζουν με προαυλισμό φυλακών. Βρισιές , τσακωμοί συνέχεια από παιδάκια δημοτικού. Κι όμως το αφήνουν. Καμιά τιμωρία. Οι καλοί μειώνονται και τα αλητάκια τα χαιδεύουν μην πάθουν ψυχολογικά προβλήματα. Μια παιδαγωγική χωρίς αυστηρότητα και σεβασμό για τον δάσκαλο και τους συμμαθητές.
    Επιπλέον χάλασαν και τα θρησκευτικά , ή διδάσκουν βουδισμούς και ισλαμισμούς, και τα παιδιά δεν έχουν πια ηθική. Βλέπουν και στην ελληνική τηλεόραση ότι ανήθικο μπορεί να σκεφτεί ο νους και στο τέλος του δημοτικού έχουν πονηρέψει σαν 16άρηδες.

    1. Μια χαρα είναι τα παιδια και ας πονηρευουν πιο νωρις ,όχι να γινουν σαν τα μουτρα σου που εχεις γινει 45 χρονων και ακομα δεν εχεις παει με γυναικα βλακα!

  4. Αντε βγαλε ακρη με τους αμυαλους γραικουλακες τοποθετημενους σε θεση ευθυνης να σου λενε οτι η τουλετα του σχολειου ειναι χωρος ξεχωριστος απ´αυτον του σχολειου μονο και μονο για να αποφυγουν τις συνεπειες απο τις παραληψεις τους ωστε ο σχολικος χωρος να ειναι ασφαλης στο συνολο του για μαθητες και προσωπικο.Τα σαπια σας τα κεφαλια γλαστρες για λουλουδια καλυτερα θα χρησιμευουν.

  5. ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΟ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ……ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΙΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ …..ΑΝΑΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ: ΣΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ Η΄ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ.

    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ;
    ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΙΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .

  6. επιληφθηκε ο διευθυντης καλεσαν ολα τα οργανα του κρατουσ πεσυ,κεδυ αστυνομια αλλα το αποτελεσμα μηδεν κριμα πολυ κριμα για τα σχολεια μας που τα καταντησαμε κολοχανειων

    1. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ;
      ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ¨΄ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ¨¨
      ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΣΑΘΝΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ.
      ΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΊΤΑΙ, ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΤΣΑΣΗ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΏΝΕΤΑΙ.
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

Comments are closed.