Σοκαριστικό: Ο «Ντάνος» χωρίς εσώρουχο!… (BINTEO)

Κοινοποίηση:
danos.7

Στον καναπέ του Dot. βρέθηκε ο Ντάνος, κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς την εβδομάδα που έρχεται ολοκληρώνεται το «Τατουάζ», η πρώτη τηλεοπτική απόπειρα του νικητή του Survivor στην υποκριτική. Οι παρουσιαστές της εκπομπής ζήτησαν από τον Ντάνο να απαντήσει σε ορισμένες… πιπεράτες ερωτήσεις με ένα «ΝΑΙ» και ένα «ΟΧΙ».

Ο Ντάνος δεν κάνει One Night Stand

Ο Ντάνος λοιπόν επιβεβαίωσε πως συνεχίζει να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχο, αλλά δεν κρατά ποτέ γυμνές φωτογραφίες του στο κινητό του. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει πως του έχει συμβεί να τον σταματήσουν για έλεγχο από την Τροχαία και τελικά να καταλήξουν να βγάζουν όλοι μαζί selfie. Οσο για την πέρασή του στις γυναίκες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ισχυρίζεται πως δεν την έχει εκμεταλλευτεί, καθώς δεν έχει κάνει One Night Stand με θαυμάστριά του.

Και μια και μιλάμε για σχέσεις, η φημολογούμενη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλλον είναι παρελθόν. Ο ίδιος ο Ντάνος ωστόσο, αν και διευκρινίζει πως έχει μήνες να μιλήσει με την ηθοποιό, υποστηρίζει πως κρατά επαφή μαζί της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: