Σοκαρισμένη η Πάτρα από τη δολοφονία της συμπεθέρας του Στεφανόπουλου

Κοινοποίηση:
Papapandreou-fouli-696x434

Στα δείγματα DNA που έχουν βρεθεί στο διαμέρισμά της και τα οποία διασταυρώνονται με αυτά ατόμων που έχουν προσαχθεί ως ύποπτα, στρέφονται οι ελπίδες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δολοφόνων της άτυχης Φούλας Παπαδάκη.

Ήδη, δείγματα που έχουν ληφθεί από άτομα που θεωρούνται ύποπτα έχουν σταλεί σε ειδικά εργαστήρια της Αθήνας

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Γούναρη στην Πάτρα.

Η δολοφονηθείσα προερχόταν από γνωστή οικογένεια της Πάτρας. Ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Κόρες τους είναι οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος και ποιήτρια) και Νίκη Πετσάλη (οδοντίατρος και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας).

Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Tο απόγευμα της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα και αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό.

Πηγή Tempo24

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: