Σοκάρει ο Κομάν της Μπάγερν! Σκέφτεται να αποσυρθεί μόλις 22 ετών! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
comman-768x430

Ο Κίνγκσλι Κομάν ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κόσμου πριν από μία διετία, όμως πλέον έχει φθάσει στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που “έβγαλε” και καθιέρωσε στη Μπάγερν Μονάχου, ο Πέπ Γκουαρδιόλα, ήταν και ο Κίνγκσλι Κομάν, ο οποίος έφθασε ακόμη και στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Γαλλίας, πριν καν συμπληρώσει τα 20 του χρόνια.

Η συνέχεια όμως του επιφύλαξε δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί σταθερά την τελευταία διετία και ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος, κάνοντας λόγω ακόμη και για ενδεχόμενη “απόσυρση” από την ενεργό δράση.

Η δήλωση του Κομάν
“Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Όταν τραυματίστηκα ήταν το τέλος του κόσμου για μένα. Εύχομαι να μην χρειαστεί να τα ξαναζήσω όλα αυτά, αρκετά πλέον. Δεν θα δεχθώ τρίτο χειρουργείο, ίσως να σημαίνει ότι το πόδι μου δεν κάνει γι’ αυτό το επίπεδο. Ίσως θα πρέπει να κάνω άλλη ζωή, μια ανώνυμη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: