Σοκάρει η Μπέσυ Μάλφα: «Έχασα την παρθενιά μου από τον…» – Απίστευτη μαρτυρία!

Κοινοποίηση:
ce64da_01-639x420-1-1-1

Απίστευτη δημόσια εξομολόγηση από την πασίγνωστη ηθοποιό για τον άνδρα που την έκανε… γυναίκα! Πότε ήταν η πρώτη της φορά και από ποιον; Διαβάστε τι αποκάλυψε…

Χωρίς ταμπού και κόμπλεξ, η Μπέσυ Μάλφα είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι το έκανε για πρώτη φορά όταν ήταν 18 ετών.

Μάλιστα, είχε ζητήσει από έναν φίλο της, φοιτητή της Ιατρικής, άρα προφανώς μεγαλύτερο σε ηλικία, να την κάνει… γυναίκα. Εκείνος δεν αρνήθηκε, αλλά της συμπεριφέρθηκε με σεμνότητα.

«Η πρώτη μου φορά ήταν με έναν πολύ καλό μου φίλο που σπούδαζε Ιατρική και του είπα ευθέως πως θέλω να ενηλικιωθώ. Ήμουν 18 και του ζήτησα να με κάνει γυναίκα!», είχε σχολιάσει αρχικά συμπληρώνοντας…

«Όχι, καθόλου, ήταν φίλος μου, ήταν πολύ ωραία σχέση. Του ζήτησα να το κάνουμε και εκείνος με δέχτηκε με σεμνότητα, πολύ καλό παιδί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. “Κοσμοϊστορικό”γεγονός! Αφού δεν ντρέπεται αυτή να λέει δημόσια αυτά τα προσωπικά της θέματα τι να πούμε εμείς με την κατάντεια της!

  2. Μεγάλη εξομολόγηση από την κουνιστρα των Ελληνικών σήριαλ,ρε με τι ασχολείστε…

  3. Kαλα εκανε!…Αφου την ταλαιπωρουσε καθημερινα η πιεση του παρθενικου της υμενα, αποφασισε να προκαλεσει τεχνητη αποσυμπιεση.

  4. Ίσως η πιο ηλίθια κσι άχρηστη εξομολόγηση και το γράφω αυτό γιστι η κυρια πιστεύει ότι εινσι συνταρακτικό σαν γεγονός αφού το έχει ξαναπεί παλαιότερα και μάλλον το επαναλαμβάνει για όσους δεν έχουν ενημερωθεί

  5. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ η ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ? ΟΣΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΤΡΑΒΕΛΙΑ?

  6. Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη συνέντευξη για να μας πει πότε το έκανε στην άλλη μικρότερη οπή…βρε ουστ…

  7. ο πνευματικος κοσμος της ελλαδας εν ετη 2020. θαυμαστε την αριστερη βοθρίλα σ ολο της το μεγαλειο.

  8. Σε έτρωγε το πραμας Μπετουλα; Είχε γυρίσει η τριχουλα και σε γαργαλουσε; Αχαχαχχα
    Εγώ παλι το εκανα σε ένα Ford σαν εκείνο που είχαν οι Ντιουκς στα χωράφια στο χωριόμ

  9. Κι είχαμε μια σκασίλα…… Εδώ ο κόσμος καίγεται και στην ελληνική τηλεόραση ασχολούνται με το μ**νί της κάθε ηθοποιού…..

  10. χεστηκαμε ποτε σε πηδηξαν λες και ειναι κατι το πρωτοτυπο κομπλεξικα ατομα

  11. Τι μου….α γυναίκα είναι αυτή!

  12. Του είπε “Σταμάτα να διαβάζεις παθολογοανατομία μαλακα και ρίξε μου ένα ανατομικο να παθω πλακα”

  13. Τελικά την γκάστρωσε ή όχι, για να ξέρουμε πόσο γυναίκα την έκανε ρε παιδί μου… :O

  14. Σπουδαια ειδηση!..Τι μας ενδιαφερουν τα αιδοια και οι πυγες της καθε θειας?Ειναι σε μια ηλικια ,οπου τα μηχανηματα της δεν αποδινουν,οποτε η θεια ανατρεχει στο παρελθον της , ζωντας με τις αναμνησεις της.Υπαρχει και η ψυχαναλυση!..

Comments are closed.