Σοβαρά τώρα; 22χρονη βγάζει 140.000 ευρώ τον χρόνο με γυμνές φωτογραφίες που τραβά η μάνα της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Μπεθ Σπάιμπι ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram.

Μόνον που οι συγκεκριμένες είναι σχετικά αθώες, καμία σχέση με εκείνες που αναρτά σε ένα πορνογραφικού περιεχομένου site για χρήστες που πληρώνουν αδρά και μπορούν να της ζητήσουν να κάνει ό,τι θέλουν. Έτσι, με τις αποκαλυπτικές της πόζες η 22χρονη Βρετανίδα βάζει κάθε μήνα στο λογαριασμό της πάνω από 10.000 ευρώ, όπως αναφέρει η Mirror.

Η Μπεθ θα ήταν, βέβαια, άλλη μια από τις χιλιάδες γυναίκες που κερδίζουν τα προς το ζην ως webcam girl στη συγκεκριμένη βιομηχανία, αν δεν υπήρχε κάτι που να την ξεχωρίζει από τις άλλες. Γιατί στη «δουλειά» της στρατολόγησε ακόμη και τη μητέρα της ως φωτογράφο.

Στο μεταξύ καθώς η επιχείρηση άρχισε να της αποφέρει ολοένα και περισσότερα η νεαρή Βρετανίδα προσέλαβε έναν επαγγελματία φωτογράφο. Η μητέρα της περιστασιακά πλέον πιάνει τη φωτογραφική μηχανή στα χέρια της, για λιγότερο τολμηρές φωτογραφίες, όταν η κόρη της ποζάρει στο φακό με τα εσώρουχά της ή καλύπτει τα ευαίσθητα σημεία της.

Η Μπεθ εργαζόταν παλαιότερα ως πωλήτρια σε πολυκατάστημα, αλλά παράτησε τη δουλειά της όταν κατάλαβε ότι θα μπορούσε με άλλο τρόπο να βγάζει πολλά περισσότερα και να βγαίνει για ψώνια, που είναι και το αγαπημένο της χόμπι. Όπως είπε π.χ. στη Mirror, μια φορά αγόρασε τα ίδια sneakers σε 12 διαφορετικά χρώματα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. τα παντα στρεφοντε γυρο απ την πουτανια,διαφημιζοντε με εντεχνο τροπο και το κακο περνει διαστασεις.

Comments are closed.