Σλοβενία: Σοκολάτα βάρους 97 κιλών (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tromaktiko-1939768-195846

Μόλις… 97 κιλά (!) θα ζυγίζει η σοκολάτα που πρόκειται να παρασκευαστεί, στο πλαίσιο του φεστιβάλ στην πόλη Ραντοβλίτσα (Radovljica), στη βορειοδυτική Σλοβενία, για να τιμήσει την 97η επέτειο λειτουργίας της σοκολατοποιίας «Gorenjka».

Οι σοκολατοποιοί της «Gorenjka», μιας εταιρείας με μακρά παράδοση στον συγκεκριμένο τομέα και κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς τόσο στη Σλοβενία, όσο και σε αγορές του εξωτερικού, θα παρασκευάσουν το συγκεκριμένο προϊόν που θα έχει ως βασικά συστατικά τη σοκολάτα γάλακτος και τα φουντούκια για να το δοκιμάσουν οι επισκέπτες του φεστιβάλ, αύριο, Σάββατο 13 Απριλίου. Μόνο σοκολάτα!

Η όγδοη διοργάνωση του ετήσιου φεστιβάλ σοκολάτας που αρχίζει σήμερα στην Ραντοβλίτσα (Radovljica), θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν προϊόντα σοκολάτας από περίπου 40 σοκολατοποιΐες από τη Σλοβενία, την Κροατία και την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων και βραβευμένων προϊόντων, όπως της πραλίνας «Honey Bunny», η οποία περιέχει σλοβενικό μέλι από καστανιά και ακακία, φουντούκια και ψημένο λεμόνι.Δείτε εικόνες από το περσινό φεστιβάλ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: