Σκότωσε και πέρασε τη γυναίκα του από μηχανή του κιμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
capture_20

Ανατριχίλα σε τουρκικό δικαστήριο, όταν άκουσε κατηγορούμενο να περιγράφει πώς σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε την εν διαστάσει σύζυγό του πέρυσι το Νοέμβριο.

Στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα στη Μερσίνα της Τουρκίας, η αίθουσα του δικαστηρίου πάγωσε όταν άκουσε τον Μουσταφά Ερτιούρκογλου να περιγράφει ψύχραιμος και με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια πώς σκότωσε τη 34χρονη γυναίκα του Τζεμιλέ, την τεμάχισε και στη συνέχεια την πέρασε από τη μηχανή του κιμά για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της.

Ο τραπεζικός υπάλληλος υποστήριξε ότι όταν έμαθε ότι η γυναίκα του τον απάτησε, την κάλεσε στο σπίτι του για να της δώσει ένα δώρο με την ευκαιρία της επετείου του γάμου τους κι εκεί αφού της έκοψε το λαιμό με μαχαίρι, την τεμάχισε και τα κομμάτια έπειτα τα πέρασε από τη μηχανή του κιμά. Έπειτα τα πέταξε σε διαφορετικούς κάδους σκουπιδιών, ενώ ένα άλλο κομμάτι του σώματός της το έθαψε σε νεκροταφείο της πόλης.

Η αδελφή του θύματος ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλλει στο γαμπρό της τη βαρύτερη ποινή, ενώ φίλη της Τζεμιλέ κατέθεσε ότι ο Μουσταφά βιαιοπραγούσε επάνω στη σύζυγό του και γι’ αυτό ήθελε να τον χωρίσει. Το ζευγάρι είχε ένα 5χρονο αγοράκι.

Παρούσες στη δίκη είναι 40 γυναίκες δικηγόροι που εκπροσωπούν γραφεία που στηρίζουν τα δικαιώματα των γυναικών. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 4 Δεκεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: