Σκουρτόπουλος: «Έχουμε έλλειμμα στα γκαρντ, πιθανώς να καλέσουμε κάποιον ακόμα παίκτη»

Κοινοποίηση:
720_668621_d49ee60404-94eb59158da4763f

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά τον άτυπο τελικό του τουρνουά «Ακρόπολις» ανάμεσα στην Εθνική ομάδα με τη Σερβία αναφέρθηκε στο έλλειμμα που υπάρχει στις θέσεις των γκαρντ, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Αθηναίου αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί ακόμη ένας παίκτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

– Για το ματς με τη Σερβία: «Δεν παίζαμε τελικό Παγκοσμίου, αλλά τελικό Ακρόπολις. Θέλαμε να κερδίσουμε, κάναμε μια προσπάθεια, αλλά νομίζω πως μας επηρέασε ο τραυματισμός του Αθηναίου και η κούραση. Παίξαμε ένα πολύ καλό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την Κίνα. Τα συμπεράσματά μας είναι θετικά, έχουμε κάποια δυνατά σημεία όπως το ανοιχτό γήπεδο και το ποστάρισμα. Έχουμε κάποια πράγματα να διορθώσουμε και να βάλουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας, όπως την πίεση σε όλο το γήπεδο επειδή έχουμε μεγάλα κορμιά».
– Για το πρόβλημα στις θέσεις των γκαρντ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε έλλειμμα στα γκαρντ. Είχαμε αποφασίσει να πάμε με τον Νικ, τον Κόνιαρη και τον Αθηναίου στην Κίνα, αλλά τώρα είναι δύσκολο. Έχουμε παίκτες που είναι δηλωμένους, όπως ο Μάντζαρης και ο Μποχωρίδης, επομένως μπορεί να καλέσουμε κάποιο άλλο παιδί. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για την αποστολή, θα δούμε».

– Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Παπανικολάου: «Ο Θανάσης και ο Παπανικολάου έχουν τις αποστολές να παίξουν πάνω σε καλούς σκόρερ των αντιπάλων. Είναι εξαιρετικοί αμυντικοί και οι δυο τους. Ο Θανάσης δουλεύει πολύ στο σουτ, του έχουμε πει πως δεν έχουμε πρόβλημα να σουτάρει, αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις».

– Για τους σέντερ: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Μπουρούση και τον Παπαγιάννη. Ο μικρός είναι σε πολύ καλή φάση και θα είναι ένα δυνατό χαρτί. Ο Γιάννης είναι σταθερή αξία και θέλουμε να αξιοποιήσουμε την πάσα του».

– Για τα προβλήματα των Παπαπέτρου και Παπανικολάου: «Ο Παπαπέτρου μπορούσε να παίξει και σήμερα, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο Παπανικολάου είχε δεχτεί ένα σκληρό χτύπημα, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό. Το Ακρόπολις ήταν ένα πολύ σκληρό τουρνουά. Οι ομάδες που ήρθαν έπαιξαν σκληρά και θα πρωταγωνιστήσουν. Ήταν ό,τι καλύτερο για μας. Τα παιχνίδια στην Κίνα είναι περισσότερο ρυθμού».

– Για τον Σλούκα: «Θα δηλώσουμε δωδεκάδα στις 30 Αυγούστου, αλλά 25-26 θα ξέρουμε για τον Σλούκα. Αν μας πουν μετά τις 5 Σεπτεμβρίου πως θα είναι έτοιμος δεν θα τον δηλώσουμε, γιατί θέλει και προπονήσεις. Εμείς πάμε με εντολή γιατρού. Έχει ένα θετικό προαίσθημα πως την επόμενη Δευτέρα θα έχουμε 100% ακριβή εικόνα. Αν ξεκινήσει χαλαρές προπονήσεις, θα μας βρει στη Ναντζίνγκ στις 28 του μήνα και θα τον έχουμε μαζί μας, αρκεί να μη ρισκάρουμε την υγεία του».

– Για το sold out: «Δεν μπορώ να θυμηθώ ξανά τόσο πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ για την Εθνική. Ξεκινήσαμε από την Κρήτη με δύο ματς sold out και στην Αθήνα η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή. Το χειροκρότημα στα παιδιά των προκριματικών ήταν μια ανταμοιβή. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάρει ώθηση η ομάδα το χειροκρότημα του κόσμου. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. πού ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ αυτον τον ΑΣΧΕΤΟ ??????????????
    η ομάδα εχει ισως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ολων τών εποχών κ εκαναν προπονητή τον ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟ ….ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ,
    αυτός ουτε για τόν πάγκο στα ασπρα χώματα βοιωτίας στην 15 κατηγορία ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ …ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.