28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

«Σκοτωμός» στο Παλάτι! Ο Ουίλιαμ δεν ήθελε για… νύφη την Μέγκαν Μαρκλ!

Κοινοποίηση:
meghan_2008_1-768x451

Οι βρετανοί… πεθαίνουν για κάτι τέτοια! Το τελευταίο… «καυτό» έρχεται μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρουσιάστηκε «επιφυλακτικός» σχετικά με τη σχέση και τη δημοσιότητα που πήρε αυτή, του αδελφού του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η δημοσιογράφος Κάρολ Μαλόουν εξήγησε στο βρετανικό ντοκιμαντέρ «William & Harry: Princes at War» ότι ο Ουίλιαμ μίλησε στον Χάρι σχετικά με την εκρηκτική σχέση του με την αμερικανίδα ηθοποιό, που οδήγησε στον αρραβώνα τους το 2017. Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν συναντηθεί σε ένα ραντεβού στα τυφλά το περασμένο καλοκαίρι.

Γι’ αυτό δεν ήθελε την Μέργκαν Μαρκλ!
«Η μεγαλύτερη αιτία της λεγόμενης ρήξης τους ήταν γιατί ο Ουίλ προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Χάρι όταν συναντήθηκε με την Μέγκαν Μαρκλ να μην βιαστούν να προχωρήσουν τη σχέση τους. Την γνώριζε λιγότερο από έναν χρόνο όταν αρραβωνιάστηκαν», είπε η Μαλόουν στο Us Weekly. «Τον έβαλε κάτω και του είπε να προχωρήσει αργά, να μην τρέχει τόσο».

Ένας δεύτερος ειδικός για τα θέματα του βρετανικού θρόνου είπε ότι ο Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ «δεν είχαν προλάβει να γνωρίσουν την Μέγκαν Μαρκλ γιατί ακόμα και ο Χάρι σχεδόν δεν την γνώριζε».

«Βεβαίως, είναι φυσικό ο Ουίλιαμ και η Κέιτ να σκέφτηκαν: «Ω, αυτή είναι ξαναπαντρεμένη, είναι μεγαλύτερη από τον Χάρι, ελπίζουμε να τον κάνει ευτυχισμένο». Οποιοσδήποτε θα το σκεφτόταν» ανέφερε η Ίνγκριντ Σούερντ από το περιοδικό Majesty.

Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον από το 2011 έως το 2013.

«Μου είπαν από διάφορες πηγές ότι ο Χάρι ήταν επιθετικός» δήλωσε η Έμιλι Άντριους από την Sun. «Είπε: «Προσπαθείτε να καταστρέψετε αυτή τη σχέση πριν ξεκινήσει»».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρις παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018.

Οι φήμες για την ένταση μεταξύ των δύο ζευγαριών έχουν αναφερθεί εδώ και μήνες, και έχουν πάρει διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

Τον Ιούνιο, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ αποχώρησαν από το Royal Foundation του Ουίλιαμ και της Κέιτ και πλέον έχουν επικεντρωθεί στις φιλανθρωπικές τους δράσεις μέσα από μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: