Σκληρές εικόνες: Μαχαίρωσαν Αλγερινό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -Του έσωσε τη ζωή αστυνομικός

Κοινοποίηση:
thessaloniki-maxairoma

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, ένας 22χρονος Αλγερινός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι. Το θύμα δέχτηκε μαχαιριές στο χέρι, στο πρόσωπο και στο πόδι. Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά σε καφέ, σε κοντινή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο 22χρονος μετά την επίθεση συνέχισε να περπατά αιμόφυρτος προς την οδό Εγνατία. Λόγω της αιμορραγίας ζαλίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Η μαχαιριά στο πόδι του νεαρού είχε κόψει την αρτηρία.
Σκληρές εικόνες: Μαχαίρωσαν Αλγερινό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ. Ένας από αυτούς, ο οποίος είχε γνώσεις παροχής πρώτων βοηθειών, κατάφερε να σταματήσει την αιμορραγία δένοντας το τραύμα με ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης. Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ο 22χρονος θα έχανε τη ζωή του αν συνέχιζε να αιμορραγεί.
thessaloniki-maxairoma maxairoma-3 maxairoma-2

Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλήτες μπάτσοι , στα δικά μας παιδιά μέσα στα καροτσάκια και στις γυναίκες μας μόνον χημικά καρκινογόνα ξέρετε να ρίχνετε ….. Λεχριτες !
    Ξεπατώνεστε όμως μην τυχόν και ψοφισει κανένας καφρος εγκληματίας μωαμεθανός , παλιοπουστηδες !

  2. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ !!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΔΙΚΙΑ????

  3. Εμενα να δω αν ερθει ποτε να με σωσει αστυνομικος.

  4. Τον αστυνομικό τον περάσανε εδε;;

Comments are closed.