Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Ηθοποιός παρίστανε τον ατζέντη μοντέλων, μάζευε γυμνές φωτογραφίες

Κοινοποίηση:
women_underwear
Χολιγουντιανός ηθοποιός, γνωστός για τις μιμήσεις του, κατηγορείται ότι μιμήθηκε “κυνηγό ταλέντων” μοντέλων εσωρούχων για λογαριασμό γνωστής νεοϋορκέζικης εταιρείας.
Ο Ντάνιελ Τζιοβάνι Γουάτσον φέρεται να παρουσιαζόταν ως η γνωστή ατζέντισσα Λίντσεϊ Χάγιες Κρούγκερ της εταιρείας Adore me προκειμένου να προσεγγίσει γυναίκες με πλούσια προσόντα και να τις πείσει να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες τους, αλλά και να του αποκαλύψουν προσωπικές τους πληροφορίες, σύμφωνα με αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία και τον κατηγορεί για “ψευδή εκπροσώπηση”.
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η εταιρεία στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες, κατηγορεί τον ηθοποιό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και για “phishing”.
To “ηλεκτρονικό ψάρεμα” είναι ενέργεια εξαπάτησης των χρηστών του διαδικτύου, κατά την οποία ο δράστης υποδύεται αξιόπιστη προσωπικότητα, καταχρώμενος την ελλιπή προστασία που παρέχουν τα ηλεκτρονικά εργαλεία, και την άγνοια του χρήστη, με σκοπό την αθέμιτη απόκτηση προσωπικών δεδομένων, όπως είναι ευαίσθητα ιδιωτικά στοιχεία και κωδικοί κ.ά.
Ο Γουάτσον εντόπιζε πιθανά θύματα και αφού συστηνόταν ως τον εαυτό του, έλεγε ότι μπορεί να τις φέρει σε επαφή με την Κρούγκερ, η οποία ήταν η διευθύντρια κάστινγκ στην πολύ επιτυχημένη σειρά Gossip Girl και στην ταινία του 2008 “Κλείδωσες;”. Στη συνέχεια μέσω ψεύτικων email και λογαριασμών σε κοινωνικά δίκτυα δελέαζε τα μοντέλα.
Έγραφε στα μηνύματά του ότι μόνο η Κρούγκερ έβλεπε τις φωτογραφίες οπότε δεν χρειαζόταν να έχει κάποιο διακριτικό επάνω και έπρεπε να είναι ολοκάθαρες. Αν κάποια γυναίκα απαντούσε ότι θα ενημερώσει τον ατζέντη της για την πρόταση, αμέσως ασκούσε πίεση λέγοντας ότι η Κρούγκερ δεν θέλει να μπλέξει με μάνατζερ και ατζέντηδες.
Η εταιρεία επιθυμεί ο ηθοποιός να δικαστεί από σώμα ενόρκων και να παρεμποδιστεί από το να παρουσιάζεται στα μοντέλα ως εκπρόσωπός της. Επίσης, επιθυμεί αποζημίωση 75.000 δολαρίων για ζημία. Ωστόσο, ο ίδιος μιλώντας στη New York Post διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι κάποιος άλλος τον μιμείται. Είναι πολύ σοκαριστικό ανέφερε σχετικά με τη μήνυση εναντίον του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: