Σκάει βόμβα στον ΑΝΤ1! Τα πρώτα ασφαλιστικά μέτρα και η παρέμβαση του ΕΣΡ για τις φάρσες του Σάββα Μπούμπουρα!

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο ΕΣΡ έχουν δεχτεί τις πρώτες καταγγελίες για την εκπομπή με τις φάρσες του ΑΝΤ1, που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εξαιτίας της… αγριότητάς τους και ετοιμάζονται να παρέμβουν!

Τα «θύματα» της φάρσας, μετά την ολοκλήρωση των εν αγνοία τους γυρισμάτων, βρίσκονται για μέρες σε κατάσταση σοκ, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι από τους επώνυμους που υπέστησαν αυτή την τραγική διαδικασία, ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους καθώς το θεωρούν προσβλητικό.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ας τον συμμαζεψει καποιος αυτον τον κυριο.Εχει καταντησει αηδια αυτη η εκπομπή εκτρωμα.

  2. Κατ αρχάς θα έπρεπε την ώρα που παιζόταν η εκπομπή να παρέμβει Εισαγγελέας και να διακόψει αυτό το έκτρωμα. Πως μπορείς να γελάς με την λαχτάρα τον φόβο και τον τρόμο του συνανθρώπου σου?? θα πρέπει να είσαι η σαδιστής η μεγάλος μαλάκ@ς. Κόψιμο απο ρίζα τέτοιες εκπομπές.

  3. Αυτη η εκπομπη ειναι εφιαλτική. Πως μπορούν να ειναι τοσο σαδιστές καποιοι!! Ανετα μπορούν να προκαλέσουν, στην καλυτερη περιπτωςη, κρίση πανικού σε κάποιους ανθρωπους. Κι αυτο στην καλυτερη περιπτωςη, γιατι θα μπορούσε να ειναι και χειροτερα τα πραγματα. Απαραδεκτη εκπομπη!!

Comments are closed.