Σκάει βόμβα με τον Γιώργο Παπανδρέου!

Κοινοποίηση:
papandreou_

Φαίνεται πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πολλά σχέδια.

Σήμερα, σε συνέντευξή του, έδειξε ξεκάθαρα πως σκέφτεται την επομένη των εκλογών…

Είπε λοιπόν, ερωτηθείς για τις συνεργασίες σε περίπτωση που η Ν.Δ. δεν είναι αυτοδύναμη τα εξής: “…Δεν είμαστε εμείς που πρέπει κάποιος να εγκαλεί. Εμείς έχουμε πει και έχουμε δείξει ότι είμαστε υπέρ της συνεννόησης. Γιατί να μην συνεργαστεί η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ ή και με εμάς, αλλά όχι μόνο, αλλά στο πλαίσιο μιας Εθνικής Κυβέρνησης. Ίσως μια τέτοια συνεργασία δείξει σε όλους μας ότι η χώρα χρειάζεται κανόνες…”.

Υπάρχει όμως μια… υποσημείωση: Ο Αλέξης Τσίπρας, θέλει να ηγηθεί ενός νέου κόμματος που θα εκφράζει την Κεντροαριστερά στο σύνολό της, χωρίς την Γεννηματά φυσικά. Λέτε να πάρει τον Γιώργο Παπανδρέου; Πολλά ήδη λέγονται και ακούγονται…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Γεώργιος ο Μπούφος ο βουλευτής τουρίστας ή φάντασμα πρόεδρος της Σοσιαληστρικής Διεθνούς των τοκογλύφων δυναστών του Έθνους των Ελλήνων.

  2. Αυτή η πουτάνα η τηλεόραση [όποιος την παρακολουθεί γιατί εγώ την έχω πετάξει χρόνια} έχει κανει το λαό παντελώς ηλίθιο, ότι του σερβίρουν το τρώει αμάσητο.Ολα αυτά τα ηλίθια προγράμματα τα διαστροφικά φτιάξαν μυαλά κουρκούτια.

  3. Όλοι οι προδότες,οι κλέφτες και οι ανθέλληνες στο πολιτικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν μαζευτεί.Ευκαιρία για νέα κονόμα και αρπαχτή για τα λαμόγια του κλεφτοπασόκ και για τα άπλυτα παλιοτόμαρα του ΣΥΡΙΖΑ.

    1. Και αυτος στον φούρνο με πατατούλες και σως μπερνεζ…να γλύφεις τα κολοδαχτυλα σου χαχα

  4. Πριν 3 μέρες βγήκε και είπε , ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα στον κόσμο ,γιατί εσύ βρε μπαγλαμά τι έκανες?
    Ψέματα δεν είχες πει όταν έλεγες ότι λεφτά υπάρχουν . Χοντρομαλάκα !!

    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ

  5. Μιλάει και το πουλημένο μισό αρχιδι που θα έπρεπε να είχε φουντάρει στον ωκεανό. Λυπάμαι όμως που υπάρχουν ακόμα αρκετοί μαλακες που το στηρίζουν.

  6. Και παλι το ιδιο εργο παιδια….ποσες φορες…μεγαλωσα μαυτο το εργο κ μου φαινεται θα μεγαλωσουν και τα παιδια μκυ μαυτο το εργο…..κ οσο κ αν προσπαθω ενας κογκος δεν φερνει την ανοιξη…..μαζωχτητε ρε φτανει τοσο!!!!!

    1. Στου κουφού νεοελληναρά καμένου την πὀρτα όσο θέλεις βρόντα…..

Comments are closed.