Σηκωτός και με μόνιμη παρουσία γιατρού ο τέως στις Σπέτσες! Το δείπνο με…χωριάτικη και τα νάζια της Ολυμπίας! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Κυριολεκτικά σηκωτό μάθαμε πως μετέφεραν στις Σπέτσες των τέως… Ο Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η κατάστασή του είναι πιο επιβαρυμένη. Ωστόσο, έχει πάντα στο πλευρό του την σύζυγό του Άννα Μαρία αλλά και όλη την οικογένειά του, όπως και τον προσωπικό γιατρό του που πλέον τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Περισσότερα στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν υπέγραψε μνημόνια δεν υποκλίθηκε στην Μέρκελ δεν ευθύνεται για το Κυπριακό ούτε για την συμφωνία των Πρεσπών , ούτε σε σκανδαλώδεις συμβάσεις υπόγραψε ,τον στείλαμε να μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς της Ρώμης το 1960 και έφερε χρυσό , ο παππούς του ήταν ο ηγέτης των Ελλήνων που στους Βαλκανικούς πολέμους διπλασίασαν την πατρίδα από Λάρισα μέχρι την Καβάλα , σε αυτόν ως αρχιστράτηγο παρέδωσαν οι τούρκοι Ιωάννινα και Θεσ/νίκη , ο προπάππος του που ήλθε με δικό μας δημοψήφισμα έφερε δώρο τα Ιόνια νησιά .Διαβάστε ιστορία , και μετά φωνάξτε ζήτω ο Αντετοκούμπο .

    1. o Bενιζελος τη διπλασιασε, ο μπουχεσας παππους του ηθελε να αφησουμε τη Θεσσαλονικη στους βουλγαρους, μαθε οστορια αγορι μου…

      1. Στην πολυσέλιδη βιογραφία του Ελ. Βενιζέλου στο κεφάλαιο ΘΑΝΑΤΟΣ- ΤΑΦΗ , υπάρχει η επιστολή του Βενιζέλου προς τον βουλευτή ΠΑΤΡΩΝ Κανακάρη , Ρούφο ,που την έστειλε από το Παρίσι , σε αυτήν επαινεί την επιλογή του Ι . ΜΕΤΑΞΑ και τελειώνει με την φράση ” ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ” διάβασε το στην ΒΙΚΙ ΠΑΙΔΕΙΑ , και μετά να κάνεις προσβλητικά σχόλια . Για την ακρίβεια η όχι τα παράπονα σου στην πηγή .

  2. Δεν είμαι κρυπτοσυριζαίος, και βεβαίως του εύχομαι περαστικά (αν μπορούν να υπάρξουν περαστικά σε τέτοιες παθήσεις), αλλά ήθελα να ρωτήσω: για τον συγκεκριμένο ο άγιος Παΐσιος δεν έλεγε ότι θα έχει ενεργό ρόλο όταν θα μπούμε στην Κωνσταντινούπολη; μακάρι να πιάσουν οι ευχές μου για περαστικά, αλλά μάλλον η συγκεκριμένη προφητεία δεν δείχνει να επαληθεύεται!!!

    1. Δεν ήταν προφητεία του π. Παϊσίου! Μάλλον στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό εννοείται…

  3. Ο/Η Ανευ γιατρου στο χεσιμο ενω κινδυνος καρδιακης στασις... λέει:

    Λαμβανει επιδομα οπως ο παπους μου ?

  4. Δεν έχουν και πολλοί επιβαρυμένοι ασθενείς την άνεση..να έχουν μόνιμο γιατρό δίπλα τους συνεχώς!Εδώ ούτε καν γιατρό..δεν δύνανται να έχουν!

Comments are closed.