Σε σοβαρή κατάσταση το αγοράκι που βρέθηκε με το λουρί του σκύλου στο λαιμό του στο Φάληρο

Κοινοποίηση:
asthenofo_main01

Ένα 6χρονο παιδάκι παραλίγο να πεθάνει όταν εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του με το λουρί του σκύλου της οικογένειας τυλιγμένο στο λαιμό του.

Το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού καθώς βρέθηκε σε κατάσταση ασφυξίας με το λουρί του σκύλου της οικογενείας τυλιγμένο στο λαιμό του, στο σπίτι του στο Φάληρο.

Η μητέρα η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο δήλωσε ότι ήταν στην κουζίνα και δεν αντελήφθη τι συνέβη και όταν πήγε στο δωμάτιο βρήκε το παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οι νοσηλευτές έκαναν τεχνητή αναπνοή στο αγοράκι και στην συνέχεια το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οικογένειας, βρήκαν την μητέρα του παιδιού να οδύρεται και το αγόρι να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το παιδάκι νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και έδωσε εντολή να μην συλληφθούν οι γονείς.

Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για να διευκρινισθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: