26/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Σε πανικό η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ! Το «υποψήφιο» Τζέισον-Αντιγόνη έγινε τώρα Ιάσωνας Δούσης και παρουσιάστηκε ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;;…στην ΕΡΤ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτο το θέαμα για όσους παρακολούθησαν την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΕΡΤ, κατά την οποία παρουσιάστηκε το Τζέισον-Αντιγόνη και νυν Ιάσωνας Δούσης, ως υποψήφιος στο πλευρό της Ρένας Δούρου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του κ. Δούση το τιτλάκι κάτω από το όνομά του άλλαξε.

Ο νεαρός υποψήφιος έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως non binary άτομο καθώς επιλέγει να μην αυτοπροσδιορίζεται με το δίπολο άντρας – γυναίκα.

Ο Ιάσων Δούσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο ακόλουθο βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κι ωμος οι μαλακες θα τον ψηφίσουν. Ειδικά οι γέροι που πιθανώς δε θα τον ξέρουν θα σκεφτούν ομορφόπαιδο, λεβεντόπαιδο και άξιο παλικάρι για ετουτον τον έρημο τόπο.Εμφανιση (τώρα) έχει, μιλάει άψογα ελληνικά..ε τα υπόλοιπα το ότι είναι αφυλλος ούτε καν θα το καταλάβουν, ισα ισα που μπορεί να νομίζουν ότι είναι και κάποια ασθένεια και να τον λυπηθούν κιόλας.

  2. Θα ειναι φοβερή κατάντια αν υπάρξουν ανθρωποι να ψηφίσουν αυτο. Και αυτο δεν ευτελίζει την πολιτική οπως είπε ο δημοσιογραφος, αυτη εχει ευτελιστεί εδω και καιρο απο αλλους. Το κακό ειναι πως ευτελίζει μονο του το εαυτο του.

  3. ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ(;;;;;;;;;;;;) ΤΗΣ ΠΟ@ΣΤΟΕΡΤ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΦΥΛΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΣΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΤΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΫΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝ- ΔΟΥΡΟΥ………………………..ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ.

  4. ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΩΛΑΓΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΟΒΑΜΕΝΗ ΔΟΥΡΟΥ ?? ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙΜΑΔΕΣ .

  5. Σκουλικι βρωμερό ο τύπος… Μεταλλάχθηκε για να πάρει ψήφο… Τα παπαρια μας θα πάρεις…

  6. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΡΟΥ! ΚΑΛΕ ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ! ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

  7. Μυρίστηκε λεφτά και άλλαξε λούκ. Το ωραίο είναι που χαρακτηρίζει την λεκτική επίθεση που του γίνεται σαν “μισογυνισμό”. Αφού είσαι άφυλο ον και δεν είσαι γυναίκα είναι οξύμωρο να χαρακτηρίζεις την επίθεση που σου γίνεται “μισογυνισμό”. Και στην τελική αν είσαι πραγματικός μαχητής θα έβγαινες στις προεκλογικές εμφανίσεις με φουστάνια,κολιέ, λουλούδι στο αυτί, ζαρτιέρες,κλπ. όπως έβγαινες και πρίν. Αλλά μυρίστηκες λεφτά και για να σε ψηφίσουν οι μαλάκες υιοθετείς το λούκ του καλού παιδιού μιας μεσοαστικής οικογένειας.

Comments are closed.