Σε απόγνωση ο Toύρκος Ατζούν Ιλιτζαλί – Όλος ο χρυσός στα πόδια της Σπυροπούλου και η μεγαλοπρεπέστατη «χυλόπιτα»

Κοινοποίηση:
1

Ετοιμος να τα παίξει «όλα για όλα» φέρεται ο Τούρκος παραγωγός, προκειμένου να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο κανάλι του Φαλήρου, μετά τις απανωτές «χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση στις παραγωγές του και ειδικά στην φετινή μεγάλη απογοήτευση από το πανάκριβο, πολυδιαφημισμένο πλην όμως… βαρετό Survivor.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Άγιο Δομίνικο, μετά την Κατερίνα Δαλάκα που δέχτηκε έναντι υψηλού χρηματικού ποσού να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα, να έχει κάνει ήδη πρόταση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρά την «παγωμάρα» που επικρατεί στις μεταξύ τους σχέσεις, μετά από τα «υπονοούμενα» της παρουσιάστριας, σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η αγωνία του παραγωγού είναι μεγάλη και είναι λογικό, μιας και βλέπει τα λεφτά του να… χάνονται! Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, υπήρξε ήδη πρόταση προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να μπει και στο φετινό Survivor.

Πολλά έχουν γραφτεί και λεχθεί για τη σχέση του Τούρκου καναλάρχη με την παρουσιάστρια, αν και κανείς δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες.

Η πρόταση λοιπόν που φέρεται να έχει κάνει ο Τούρκος καναλάρχης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφορά ένα τεράστιο για τα σημερινά δεδομένα χρηματικό ποσό μαζί με τη δέσμευση πως αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του «My style rocks 3», σε κάθε περίπτωση, είτε το ριάλιτι μείνει στον ΣΚΑΙ, είτε μετακομίσει σε άλλο κανάλι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στην προσπάθεια του να ανεβάσει την τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης, ήταν πρόθυμος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να πείσει τον νικητή του πρώτου κύκλου του Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως δεν φάνηκε να συγκινείται από το… πενταψήφιο νούμερο της προσφοράς και έριξε μια… μεγαλοπρεπέστατη χυλόπιτα στον Τούρκο παραγωγό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. σιγα την εκπομπη τα σκουπιδια απο τα σκουπιδια και διαλεξε την πιο αποτυχημενη κυρατσα αυτη δεν ξερει να μιλησει καθολου εκτος αν την θελει ο τουρκος για αλλα……..

  2. Για να δούμε τι λέει ο Μπουγάς για αυτήν τον καριολα..
    https://m.youtube.com/watch?v=__c_WEvKxpA
    σε ειδα κ φαγα φλασια σου λέω…
    και θα στην κάνω την ζημιά σου λέω..
    με αυτά που κανεις..που πας να με ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ…στα ΟΡΙΑ με φτάνεις…
    θέλω να σε πάρω από πίσω
    να δω που μένεις..να ρθω να σου μιλήσω..
    θέλω να σε πάρω από πίσω
    σε θέλω τόσο…θέλω να σε γνωρίσω..
    τώρα αρχίζουν τα κλαρίνα 🎺🎺🎺
    σε ειδα και πάθα ζημιά σου λέω..και θα σε ΠΑΡΩ αγκαλιά στο λέω…νιώθω μωρο μου για σενα τέτοιο πόνο..είμαι ΤΡΕΛΟΣ για αυτό και στο δηλωνωωωω…
    θέλω να σε πάρω από πίσω
    ξέρω ΚΑΙ γω που μένεις..θα ρθω να στον γαμησω..
    θέλω να σε πάρω από πίσω
    κτλ

Comments are closed.