Σε άθλια κατάσταση ο Μπουτάρης, με το ζόρι έβγαιναν κουβέντες: “Απέκλεισα την Χρυσή Αυγή γιατί…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mpoutaris-768x514

Τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την παραχώρηση χώρων από τον δήμο Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης..

κατά την διάρκεια της διαπαραταξιακής σύσκεψης που έγινε ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος).

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουτάρης όταν ρωτήθηκε γιατί την αποκλείει απάντησε «γιατί είναι η Χρυσή Αυγή».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών και κομματικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Στις 17.00, θα γίνει η 12η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:

Συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019.

Κατανομή των θέσεων προβολής που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και τρόπος χρήσης των χώρων που θα παραχωρηθούν στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, στους υποψήφιους δημάρχους και στους υποψήφιους περιφερειάρχες για την προεκλογική προβολή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σύντομα θα έρθω στον τάφο σου να χέσω,
    άθλιε συμμορίτη.

  2. Ο/Η Θες να σε τσιμπήσει φίδι μπάρμπα ή να σε χέσει Βόδι λέει:

    https://www.youtube.com/watch?v=0a-_bb1yxGM Μπάρμπα το μανουάλι αυτό το κουνάς καλά?
    Απο ποιά μεριά σου αρέσει καλύτερα? Απ την δεξιά? η απ την Αριστερή?
    https://www.youtube.com/watch?v=KXg4A6V5m6A&feature=youtu.be
    “ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ” το πιασες το νόημα έτσι? 😉

  3. Οι φίλοι σου οι πονηροί που γεννούν αυτοί τα φίδια με τα αυγά δεν σου το έμαθαν καλά το παραμυθάκι…
    Είμαι Κομουνιστής και πίνω καφέ με εναν ΧρυσαΑυγήτη….και ξες τι λέμε μπάρμπα…Τα γουρούνια και τα φίδια όλα τα ίδια μούτρα έχουν….και θέλουν πάτημα στο λαιμό….

  4. Οι μέρες σου λιγοστεύουν. Ο κ@λ@ς σου θα αρπάξει αυτό που ζητάς.

  5. Άλλος αριστερός φτωχός αμπελάς που κλοσάει πονηρά αυγά…..Η χρυση Αυγη έχει ποιο τίμιους και φτωχους ανθρώπους απο κάτι ψευτο αριστερούς αστούς με Ferreti και πούρα σε Ferreti εφοπλιστών…Επεδή οι νέοι δεν τρωνε το παραμύθι σου το πονηρό που κλοσάει αυγά γέρο παραμυθατζή περί Χρυσης Αυγής…Ολοι μαζί θα σας θα φυτεψουμε στην Γή….και του Ζούκοφ τα παιδιά και της Χρυσής Αυγής τα παιδιά θα σας χώσουνε στην ΓΗ..
    https://www.youtube.com/watch?v=KXg4A6V5m6A&feature=youtu.be
    T@ gOUrOUni@ ola ta idia mOUtr@ exOUn…..ΟΥΤΕ ΜΠΕΤΟΝΟΒΕΡΓΑ ΟΡΘΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ

Comments are closed.