«Σεξουαλικό αρπακτικό» ο Μπιλ Κόσμπι – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 έως 10 ετών

Κοινοποίηση:
19460334

Σε φυλάκιση τριών έως δέκα ετών καταδικάστηκε ο βετεράνος τηλεοπτικός σταρ, Μπιλ Κόσπι, για σεξουαλική επίθεση στην ομογενή Andrea Constand το 2004

Ο δικαστής της Πενσιλβάνια Στιβεν Ο’ Νιλ χαρακτήρισε τον Μπιλ Κόσμπι «σεξουαλικό αρπακτικό», κάτι που θεωρήθηκε «προάγγελος» της καταδίκης του 81χρονου κωμικού.

Αυτός ο χαρακτηρισμός σημαίνει ότι ο 81χρονος ηθοποιός οφείλει να δέχεται ψυχανάλυση ισοβίως και να καταγραφεί και στις λίστες των καταδικασμένων σεξουαλικών δραστών, ενώ θα πρέπει να ενημερώνει την αστυνομία για το πού βρίσκεται.

Ο δικαστής θα μεταβιβάσει την ποινή στο δικαστήριο της Κομητείας Μοντγκόμερι της Πενσιλβάνια στο τέλος της διήμερης ακροαματικής διαδικασίας.

Ο βετεράνος κωμικός κατηγορείται ότι έδωσε χάπια στο θύμα του με αποτέλεσμα αυτή να λιποθυμήσει πριν αυτός να την κακοποιήσει ενώ ήταν αναίσθητη.

Πρόκειται για τη μοναδική υπόθεση από τις 60 καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Κόσμπι που κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών κατά του Αφροαμερικανού ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Κόσμπι υποστήριξε, νωρίτερα, ότι ο πελάτης του θα πρέπει να μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. «Ένας άνδρας ηλικίας 81 ετών που καλά-καλά δεν μπορεί να δει, δεν αποτελεί κίνδυνο για κανένα παρ’ εκτός για τον εαυτό του» είπε ο Τζόζεφ Γκριν.

Υπενθυμίζεται πως ο Κόσμπι είχε κριθεί ένοχος στα τέλη Απριλίου του 2018 για τις κατηγορίες πως νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά την Constand.

Είναι ο πρώτος σταρ» της εποχής του κινήματος #MeToo που κρίνεται ένοχος ενώπιον δικαστηρίου για μία τέτοια υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: