Σαντορίνη: Προβληματίζει η ταξιδιωτική οδηγία – Το ηλιοβασίλεμα και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε η πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τους κατοίκους της χώρας που θέλουν να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη για τις διακοπές τους. Αιτία οι αλλεπάλληλες κλοπές που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα από δράστες που εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό που επικρατεί.

«Οι πολίτες που ταξιδεύουν στη Σαντορίνη πρέπει να είναι προσεκτικοί και να προσέχουν τα υπάρχοντά τους, λόγω της μεγάλης κίνησης στο νησί, ειδικά όταν παρακολουθούν το ηλιοβασίλεμα» αναφέρει η σχετική ταξιδιωτική οδηγία της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η ταξιδιωτική οδηγία για τη Σαντορίνη

Εικόνες που προβληματίζουν στη Σαντορίνη

Μέχρι την κοσμοπολίτη Σαντορίνη και μάλιστα εν μέσω της τουριστικής περιόδου, έφτασαν οι άστεγοι όπως αποκαλύπτουν οι σχετικές εικόνες. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι άνθρωποι έχουν βρει καταφύγιο στα Φηρά, στο πάρκο δίπλα από το παλιό Κέντρο Υγείας του νησιού. Λίγα μέτρα δηλαδή από την καρδιά της Χώρας στη Σαντορίνη, που έχει γεμίσει ασφυκτικά από τουρίστες.

«Ντροπή στη δημοτική αρχή, για να μην γράψω τίποτε άλλο, που δεν έχει φροντίσει να κάνει κάτι και σφυρίζει αδιάφορα», τονίζει ο κάτοικος του νησιού που ανέβασε στο διαδίκτυο τις επόμενες εικόνες.

Οι άστεγοι στη Σαντορίνη

 

Πηγή: cyclades24.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: