Σαντορίνη: «Μας απείλησαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό επειδή καταγράφαμε τα βασανιστήρια στα γαϊδούρια»

Κοινοποίηση:
77777

Καταγγελία για εκφοβισμό και απειλές έκαναν τα μέλη της οργάνωσης Network for Animals, τα οποία βρέθηκαν στη Σαντορίνη για να καταγράψουν τις άθλιες συνθήκες τις οποίες αναγκάζονται να υπομένουν τα γαϊδούρια που μεταφέρουν τουρίστες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο μέλη προσπάθησαν να καταγράψουν σε βίντεο τις συνθήκες όταν δέχθηκαν επίθεση από δέκα άνδρες που κρατούσαν μπαστούνια.

Οι εξαγριωμένοι άνδρες σύμφωνα με την καταγγελία απείλησαν τα μέλη της οργάνωσης ότι θα τα ρίξουν από γκρεμό αν επιστρέψουν.

«Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν τα γαϊδούρια όταν δεν τους είναι χρήσιμα. Ο ιδιοκτήτης θα οδηγήσει το ζώο στην άκρη ενός γκρεμού και θα το ρίξει από εκεί στο κενό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν τίποτα» προστίθεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης για το επεισόδιο.

«Μας είπαν ότι αν επιστρέψουμε ποτέ, θα μας σκοτώσουν. Αυτές είναι σοβαρές απειλές και θα πρέπει οι ελληνικές αρχές να διεξάγουν έρευνα» δήλωσε σε δημοσιογράφους το μέλος της οργάνωσης Λουκ Μπάριτ που ήταν παρών στην επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αιστοδιαολο γερμανοτσολιαδες ζωοφιλοι παρτε τα γαιδουρια σπιτι σας να σας γαμανε αφου τα θελετε τοσο πολυ

  2. Πέραν των ανθρωποειδών που έχουν τα δύστυχα ζώα, των αρχών και γενικώς του κράτους φταίνε και όσοι πληρώνουν αυτά τα δίποδα για να ανέβουν στα γαϊδουράκια.

Comments are closed.