Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Πληθυσμού! Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για μείωση με πολέμους, γενοκτονίες και ασθένειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1556977622213

Σήμερα 11 Ιουλίου τιμάται η παγκόσμια ημέρα πληθυσμού. Ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη Γη. Σήμερα υπολογίζεται στα 7,6 δισεκατομμύρια από το Γραφείο Απογραφών των ΗΠΑ (USA Census Bureau)

Ο παγκόσμιος πληθυσμός όμως μεγαλώνει. Αλλά δεν το κάνει με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις χώρες. Μέχρι το 2050, θα υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι , αν και μόνο εννέα χώρες θα αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το ήμισυ αυτής της ανάπτυξης: Ινδία, Νιγηρία, Πακιστάν, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Αιθιοπία, Τανζανία, Ινδονησία, Αίγυπτος και Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα επόμενα 30 χρόνια, στην πραγματικότητα, ο πληθυσμός της υποσαχάριας Αφρικής θα μπορούσε να διπλασιαστεί, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται μόλις 2% αύξηση κατά την περίοδο αυτή. Αυτά τα στοιχεία, τα οποία προέρχονται από την τελευταία έκθεση πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών, και δείχνουν τα διαφορετικά ποσοστά γεννήσεων κάθε χώρας.

Το θέμα είναι πως το ζήτημα του πληθυσμού του πλανήτη μας έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μυστικιστικά κέντρα αποφάσεων.

Τα σχέδια της ελίτ για παγκόσμια μείωση του πληθυσμού άρχισαν να αποκαλύπτονται εδώ και μια δεκαετία.

Το βιβλίο ECOSCIENCE του Holdren αναφέρει ανατριχιαστικά στοιχεία.

Και βέβαια από την…συνταγή δεν μπορούσε να λείπει η Λέσχη Μπιλντερμπεργκ

Στην Λέσχη Μπίλτεμπεργκ του 2014 , μάλιστα, είχε υπάρξει διαρροή που αναφερόταν στην φράση:

«Όλοι έχουμε μια οξεία συνείδηση του γεγονότος ότι ο πλανήτης μας και το περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει, προφανώς, την αιώνια ζωή των δεκάδων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα καταναλώνουν κατά τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα».

Ιδιαίτερη ανησυχία πάντως προκαλούν όσα υποτίθεται πως συζητήθηκαν για τη χρήση της μαζικής κατανάλωσης και τους ανεπαρκείς πόρους.

Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού” αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκαν στη συνεδρίαση.

Συνάμα έγινε λόγος και για εσωτερικές συγκρούσεις εντός πολλών κρατών όπως μαύροι ενάντια στους λευκούς στις ΗΠΑ, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών στην Ευρώπη. Με λίγα λόγια αυτά που βλέπουμε στις μέρες μας.

Τέλος τα δημοσιεύματα αυτά ισχυρίζονται πως ειπώθηκε τότε ότι πλέον “το σύνορο ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς ανθρώπους δεν είναι τα πολλά χρήματα ή τα λιγότερα χρήματα, αλλά το κατά πόσο θα έχουν πρόσβαση στους αναγκαίους πόρους”.

“Άλλοθι” η Κλιματική αλλαγή

Δεδομένης αυτής της προοπτικής, είναι αναπόφευκτο να τεθεί ένα ερώτημα: σε ποιο βαθμό η αύξηση του πληθυσμού αποτελεί εμπόδιο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής; Και πως η τελευταία μπορεί να αποτελέσει “άλλοθι” για …. εκκαθαρίσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο;

Για τον κ. Héctor Tejero , γιατρό στη βιοχημεία και τη μοριακή βιολογία και αναπληρωτής της συνέλευσης της Μαδρίτης , «το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός των ανθρώπων, αλλά η ανισότητα στην πρόσβαση στους πόρους«.

Ακριβώς δηλαδή αυτό που ειπώθηκε στην Λεσχη Μπιλντεμπεργκ!!!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ένας κάτοικος ανεπτυγμένης χώρας καταναλώνει τρεις φορές περισσότερο νερό και δέκα φορές περισσότερη ενέργεια από κάποιον από φτωχή χώρα. «Ο έλεγχος του πληθυσμού λειτουργεί πολύ μακροπρόθεσμα», εξηγεί ο Tejero, «Πρέπει να αναλάβουμε δράση τώρα, όπως η στροφή προς λιγότερο ρυπογόνες μορφές ενέργειας, για παράδειγμα, γιατί στο τέλος όλα τα μέτρα που αποσκοπούν στη μείωση του πληθυσμού καταλήγουν να επηρεάζουν όσους είναι φτωχότεροι.»

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ , ο φτωχότερος πληθυσμός είναι αυτός που πλήττεται περισσότερο από τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος , «κυρίως επειδή οι ανισότητες αυξάνουν τον κίνδυνο απειλών» σε μια κατάσταση κλιματικής κρίσης.

Από την πλευρά του ο Luis González Reyes , από την Ecologistas en Acción, θεωρεί ότι «στην πραγματικότητα, όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο χειρότερο, αλλά δεν είναι το θεμελιώδες πράγμα τώρα». Για τον González Reyes, τα Ηνωμένα Έθνη υποστηρίζουν εδώ και καιρό ότι σε εκείνες τις κοινωνίες στις οποίες οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στο σώμα τους, είναι περισσότερο χειραφετημένες και έχουν πρόσβαση σε καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα, γενικά μειώνουν την αύξηση του πληθυσμού τους,. Ως εκ τούτου, η χειραφέτηση των γυναικών αποτελεί βασικό στοιχείο του ελέγχου του πληθυσμού, σύμφωνα με τον ίδιο!

O Μπιλ Γκέιτς προειδοποιεί! – To 2019 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. Ανθρώπους

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχονται και οι απειλές για θανατηφόρες επιδημίες. Μεταξύ αυτών που προειδοποιούν και ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος γράφοντας στο Business Insider, αρχές του χρόνου εκτίμησε ότι μια, άγνωστη, μέχρι στιγμής, ασθένεια θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το 2019.

«Είτε αυτό πυροδοτηθεί από τη φύση είτε από κάποιον τρομοκράτη, οι επιδημιολόγοι λένε ότι κάποιο παθογόνο, που θα μεταδίδεται με τον αέρα, θα μπορούσε να σκοτώσει πάνω από 30 εκατ. ανθρώπους σε λιγότερο από έναν χρόνο. Μάλιστα, λένε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να συμβεί τα επόμενα 10-15 χρόνια» τονίζει ο Γκέιτς, υπενθυμίζοντας ότι η τελευταία πανδημία ήταν το 1918.

«Είναι αναπόφευκτο να συμβεί ξανά» προειδοποιεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: