Σήμερα γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας… έτοιμες να τσακίζουν οποιονδήποτε απειλήσει την Πατρίδας μας

Κοινοποίηση:
ytyyy

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη.

Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση το 1975. Την περίοδο της Επανάστασης (1967-1974) γιορταζόταν στις 29 Αυγούστου ως Ημέρα της Πολεμικής Αρετής των Ελλήνων με γιορτες στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να εξαρθεί η συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών στο Γράμμο και το Βίτσι το 1949. Πριν από την Επανάσταση, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων γιορταζόταν στις 15 Αυγούστου, την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΟΡΤΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΑ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΩΝ , ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ , ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΥΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑΣ.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ Α;ΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

  2. Χοντροί,κούρασες, ρουφιάνο τι να πουν και αυτοί και βασικό δειλόι και ανανδροι αυτοί θα μας σώσουν ας σκύψουν σε κάνα ξένο

  3. ΠΡΙΤΣ..Θα πολεμησουν ολα τα καλα παιδια, που υπηρετουν στα συνορα Παπαγου, Υμηττου, Σαλαμινας και Τατοιου.Επισης, πολλοι ανωτατοι αξιωματικοι ,που υπερβαροι και στερεα εκ περιστροφης.Επισης, οι 0-,1-,2,-3, μηνιτες μαγαλοι , επιστημονες, π.χ. Μπενυ,..

  4. Καλά άμα τους παραλάβει η μαριάμ, αλίμονο τους!
    θα τους γ@μ@σει τα μπρέκια!

  5. δυστυχώς ο στρατός μας έχει απογοητεύσει. Αντί να φυλάνε τα σύνορα, βοηθάνε και μπάζουν λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα, αντί να αντιδράσουν κατά των προδοτών πολιτικών.
    Θέλω να δω αν γίνει κάποιο ντου από τους μογγόλους, ποιους θα προλάβουν να κτυπήσουν….τους τουρκαλάδες? τους εισβολείς λαθροπίθηκους? τους αλβανούς ή τους αναρχοάπλυτους?

Comments are closed.