Σάρι: «Έχω χάσει όλα τα ματς απέναντι στον Γκουαρντιόλα!»

Κοινοποίηση:
sari

Αναμενόμενα θεωρεί ο Μαουρίτσιο Σάρι τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Τσέλσι, επισημαίνοντας μάλιστα ότι τα περίμενε και νωρίτερα. Ο Ιταλός τεχνικός, που ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των «μπλε», είδε την ομάδα του να παραμένει αήττητη στα πρώτα 12 ματς της χρονιάς στην Premier League, αλλά μετράει δύο ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια, με συνέπεια οι Λονδρέζοι να υποχωρήσουν στην τέταρτη θέση, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, την οποία υποδέχονται (8/12) στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Θεωρούσα ότι αυτό θα συνέβαινε στους πρώτους δύο μήνες, αλλά παίξαμε καλά και πήραμε βαθμούς, οπότε ήμουν σίγουρος ότι τα προβλήματα θα φανούν το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο», υπογράμμισε ο Σάρι, που απέδωσε την ήττα (2-1) της περασμένης Τετάρτης (5/12) από τη Γουλβς σε έλλειψη αποφασιστικότητας. «Αντί για έντεκα παίκτες να κάνουν έντεκα διαφορετικά πράγματα, χρειαζόμαστε έναν συλλογικό στόχο που θα μας δώσει κίνητρο και αποφασιστικότητα. Τα πήγαμε καλά για 50 λεπτά απέναντι στη Γουλβς, αλλά μόλις αντιμετωπίσαμε δυσκολίες πάθαμε μπλακ-άουτ», τόνισε ο πρώην προπονητής της Νάπολι.

Όταν πάντως ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό της νίκης απέναντι στην ασταμάτητη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Σάρι ήταν… αφοπλιστικός: «Δεν ξέρω. Έχω χάσει όλα τα ματς απέναντι στον Γκουαρντιόλα, οπότε θα πρέπει να ρωτήσετε κάποιον άλλον!», είπε γελώντας ο Ιταλός και, σαφώς πιο σοβαρός στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή είναι δυνατότεροι από εμάς, αλλά ο τελικός μας στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Ξέρουμε καλά ότι είναι πολύ δύσκολο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: