Σάμος: Χωρίς παιδίατρο το νοσοκομείο -H μοναδική γιατρός πήρε άδεια

Κοινοποίηση:
1

Χωρίς παιδίατρο έμεινε από την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου το Νοσοκομείο Σάμου, λόγω άδειας της μοναδικής παιδιάτρου, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, προσθέτει ότι στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου νοσηλεύονται εννέα παιδάκια και είναι απαραίτητη η υπηρεσία της στη Μαιευτική Κλινική (τοκετός) και τα χειρουργεία των παιδιών.

ΠΟΕΔΗΝ: Μια παιδίατρος στη Σάμο εδώ και 8 μήνες
Το Νοσοκομείο Σάμου διαθέτει Παιδιατρική Κλινική εννέα κλινών και εξυπηρετεί 30.000 πληθυσμό, 4.000 μετανάστες-πρόσφυγες και το καλοκαίρι χιλιάδες παραθεριστές. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, «το Νοσοκομείο έχει μείνει με μία παιδίατρο εδώ και 8 μήνες, η οποία εφημερεύει κάθε ημέρα, χωρίς να της χορηγούνται ρεπό και άδειες» και «το πρόβλημα έχει επανειλημμένως αναδειχθεί χωρίς όμως να έχει επιλυθεί».
Η Ομοσπονδία ζητάει από τον υπουργό Υγείας την άμεση επίλυση του προβλήματος, καθώς όπως τονίζει «κινδυνεύουν τα παιδάκια που βρίσκονται στο νησί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. φυσικα και παραιτηθηκαν οι παιδιατροι που υποστηριζαν το νοσοκομειο μας κ εμειναν ολα τα σαμιωτακια χωρις γιατρο και αναγκασμενοι ολοι μας για να κανουμε καλα το παιδι μας παμε εξω κ πληρωνουμε και τρεμουμε αν μας πουν οτι μια στις 1000 μπορει να χρειαστει νοσηλεια! γτ πληθωρα λαθραιων καθημερινα πηγαινει εκει και αρχισαμε να φοβομαστε και για την υγεια μας και για τις ζωες μας. Ξερετε πόσες φορες εχουν φερει λαθρο μεθυσμενους που επιτιθονται σε γιατρους στα επείγοντα? ξερω εγω που θ παω το παιδι μου (μη κακό!) σε ποιο κρεβατι θα το βαλουν να κοιμηθει και ποιος κοιμοταν πριν κ με τι ασθενεια? επειδη ημουν σε χοτ σποτ μεσω ΟΑΕΔ παλιοτερα ξερω πολυ καλα κ πρεπει να μην παω αλλα αν ειναι κατι υπερεπειγον αναγκαστικα θα πρεπει να ισκαρω να παω σ αυτο το αισχος που επικρατει εκει. Επίσης γιατροι διαφορων ειδικοτητων εχουν φυγει-παραιτηθει λόγω των λαθρο.Αυτα τα ξερετε? βγαλτε τα στη φορα λγ γτ δε μπορει ο εκαστοτε να καπηλευεται για να το παιξει προοδευτικος, το δικαιωμα που εχουν οι ελληνες πολιτες στην υγεια και σε αλλους τομεις. Στην τελικη οι λαθρο πληρωνουν φορους?αηδια και σιχαματα πια.

  2. Τα διέλυσαν όλα πριν γκρεμοτσακιστουν και η πλακα είναι ότι θα τα φορτωσουν σε αλλους

Comments are closed.