Σάμος: Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι για την δημιουργία hot-spot – Συγκλονιστικές εικόνες με Ελληνικές σημαίες

Κοινοποίηση:
samos-xesikonontai-oi-katoikoi-tin-dimioyrgia-hot-spot

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια τους οι κάτοικοι του χωριού Μυτιληνιοί αντιστεκόμενοι στο νέο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων στην περιοχή.
Στον χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων στην περιοχή Ζερβού της Σάμου, βρέθηκαν σήμερα το πρωί προκειμένου να διαμαρτυρυθούν, κάτοικοι τους γειτονικού χωριού Μυτιληνιοί, αναφέρει το samostimes.gr

Το τοπικό συμβούλιο του χωριού μαζί με κατοίκους έφθασαν το πρωί στον χώρο των πρώην σφαγείων στην περιοχή Ζερβού, εκεί όπου ξεκίνησαν πριν δύο μέρες οι εργασίες κατασκευής του νέου Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων.

Εκεί παρουσία διακριτικής αστυνομικής δύναμης και του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη, η αντιπροσωπεία των κατοίκων κινήθηκε μέχρι το σημείο έναρξης των εργασιών όπου και παρέμεινε για λίγη ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι κάτοικοι του χωριού, με την βοήθεια του τοπικού συμβουλίου, ετοιμάζονται να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα για την έναρξη των εργασιών ενώ θα προσφύγουν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά της απόφασης κατασκευής της νέας δομής υποδοχής στον συγκεκριμένο χώρο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ελευθερόγλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ….
    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΜΠΟΓΔΑΝΟ & ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ…

  2. Θα πρεπει να ξεσηκωθουμε ολοι και να μην αφησουμε τους λαθρο να μπουνε στον τοπο μας.
    Να δουμε τι θα κανουν οι πολιτικοι ,που ξερουν μονον να περνουν κονδυλια για το τομαρι τους και τα σογια τους και να προδιδουν ,να ξεπουλουν και να οδηγουν την Ελλαδα σε χρεοκοπεια.
    Μας κουβαλησαν και τους λαθρο για να μας μας κουβαλανε βρωμιες ,δυσοδια μολυσματικες ασθενειες ,να κλεβουν , να ρυμαζουν να σκοτωνουν και να αλληλοσκοτωνοντε.
    Μας επιβαρυνουν και οικονομικα,αστυνομια ,νοσοκομια ασχολουντε μαζι τους.
    Δεν θα σηκωσουμε τα δικα τους βαροι.
    Δεν θα πληρωνουμε εμεις για αυτους για να καλοπερνανε .
    Δεν θα τους αφησουμε να κατακτησουν την Ελλαδα και να ρυμαξουν τις περιουσιες μας.
    Αν δεν ξεσηκωθουμε ειμαστε χαμενοι ,απο προδοτες ,κερδοσκοπους πολιτικους δεν μπορουμε να περιμενουμε τιποτε, εκτος απο χρεοκοπιες και προδοσιες.
    Ας ξεσηκωθουμε για να υπαρχουμε σαν λαος και εθνος και αυριο ,διαφορετικα θα καταντησουμε χειροτεροι απο τους λαθρο.

  3. ΑΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΙΣΛΑΜΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΗ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΣΤΙΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΔΕΜΟΝΙΑ………..ΟΛΑ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΦΑΤΕ ΙΣΛΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ……………………

    1. 1ον: ΚΗΔΕΜΟΝΊΑ εννοείτε φίλτατε… Εκτός και αν αναφέρεστε στο υπογάστριο, δλδ την κοιλιά του ανθρώπου.. Ανοίξτε παρακαλώ και κανένα λεξικό της γλώσσας μας.. δεν είναι κακό να είστε αναλφάβητος – ούτε καν απόφοιτος του Δημοτικού – το κακό είναι όταν γράφετε δημόσια και μας βγαίνει το μάτι!

      2ον: Δεν πρόκειται να περισώσουν τίποτα οι ΠΑΣΟΚοι/τσυριζογλειφτες της Λέσβου και αργότερα οι τσυριζογλειφτες προοδευτικό της Σάμου και Χίου..
      Όταν ξεκίνησαν οι πρώτες αποβάσεις των λάθροσκατών, διαδήλωναν οι χορτάτοι με τις πατσοκοιλιές κάτοικοι με πανό ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!
      Και να κάτι κωλόγριες (παλιές ΕΠΟΝίτισσες του εμφυλίου που τρώγανε την πούτσα των συντρόφων από τα αυτιά!) να φωτογραφίζονται από πουσταριά και πλακομουνούδες των ΜΚΟ που τάιζαν με μπιμπερό τα νεκροστολισμένα των μπουργκων!!

  4. Τι ψηφησατε μέχρι το 15????τι ψηφησατε πρόσφατα?????σκασμός και αφήστε τις ελληνικές σημαίες δεν είναι για εσάς εκεί να σας φάνε ζωντανους γιατί είστε μαλακες

  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ?

  6. Κούλη και Τσίπρα ψηφίσατε άρα γουστάρετε εκεί να τους φάτε στη μαπα

Comments are closed.