Σάλος στην Πετρούπολη: Νύφη «αράχνη» τύλιξε τον κουνιάδο! Σοκ για δύο αδέλφια!

Κοινοποίηση:
1

Το χρονικό ενός ολέθριου ερωτικού τριγώνου στην Αθήνα, με γυμνές φωτογραφίες, εκβιασμούς και μηνύσεις!

Γυμνές φωτογραφίες, εκβιασμοί με κίνητρο το χρήμα και δύο αδέλφια που βρέθηκαν στη δίνη ενός μοιραίου ερωτικού τριγώνου, με «πέτρα του σκανδάλου» τη σύζυγο του ενός, συνθέτουν το παζλ μιας πρωτοφανούς υπόθεσης που έλαβε χώρα στην Πετρούπολη και πήρε πριν από λίγες ημέρες τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Το χρονικό της ολέθριας σχέσης περιγράφει ο ένας εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου, στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της συζύγου του αδελφού του για εκβίαση. Οπως παραδέχεται ο 32χρονος άνδρας, τον Αύγουστο του 2011 συνήψε ερωτική σχέση με την 29χρονη σύζυγο του νιόπαντρου αδελφού του!

 

«Ηθελε δεσμό»

«Η εγκαλουμένη, από την ημέρα που παντρεύτηκε και εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, με προσέγγισε για να συνάψω σχέση μαζί της, μου ζητούσε συνεχώς να είμαστε μαζί και ήθελε να διατηρούμε όχι απλώς ευκαιριακή σχέση, αλλά κανονικό δεσμό, παρά το ότι ήταν παντρεμένη» αναφέρει χαρακτηριστικά στη μήνυσή του και συνεχίζει, περιγράφοντας τον εφιάλτη που έμελλε να ακολουθήσει: «Εγώ άρχισα να έχω σεξουαλικές επαφές μαζί της, αλλά το γεγονός ότι ήταν η γυναίκα του αδελφού μου δεν με ευχαριστούσε. Περί τα τέλη του 2014, της ανακοίνωσα ότι δεν θέλω να συνεχίσουμε να έχουμε ερωτικές επαφές και ότι σκόπευα να παντρευτώ».

Οπως εξηγεί, οι πιέσεις που δέχτηκε από τη σύζυγο του αδελφού του ήταν τέτοιες, ώστε αναγκάστηκε να διαλύσει τον αρραβώνα του, ενώ συνέχισε να συναντά κρυφά τη νύφη του.

«Η προβληματική ερωτική σχέση μας συνεχίστηκε ακόμη και μετά την αναχώρησή μου από την Ελλάδα και την εγκατάστασή μου στην Αγγλία. Λίγους μήνες αργότερα, σύναψα σχέση με μια γυναίκα την οποία και παντρεύτηκα τον Φεβρουάριο του 2016. Από τότε διεμήνυσα στην εγκαλουμένη ότι δεν θέλω να έχω ερωτικές επαφές μαζί της» αναφέρει, ξετυλίγοντας το γαϊτανάκι των εκβιασμών που ακολούθησαν.

 

«Υστερα από πάμπολλες πιέσεις, και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν πρόκειται να ενδώσω στις επιθυμίες της, μου είπε ότι θα με άφηνε ήσυχο αν της έδινα κάποια χρήματα. Εγώ φυσικά αρνήθηκα να της δώσω χρήματα και της ζήτησα να μη με ξαναενοχλήσει» εξηγεί στη μήνυσή του.

«Τον Μάιο του 2017, και ενώ οι πιέσεις της να της στείλω χρήματα προκειμένου να με αφήσει ήσυχο εντείνονταν, μου είπε τηλεφωνικώς ότι “αν δεν μου δώσεις χρήματα, θα ενημερώσω τον αδελφό σου για τη μεταξύ μας ερωτική και σεξουαλική σχέση” και ότι “θα δείξω κοινές γυμνές φωτογραφίες που έχουμε βγάλει κατά το παρελθόν, όταν είχαμε σχέσεις, στον αδελφό σου και στους γονείς σου”».

Υπό τον φόβο ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός τους, ο 32χρονος ενέδωσε στον εκβιασμό της. «Κατόπιν πιέσεων και εκβιασμού, και προκειμένου αφενός να μην αποκαλυφθεί η παράνομη ερωτική σχέση μου, αφετέρου να μην εξευτελιστώ με γυμνές φωτογραφίες μου στον αδελφό μου και στους γονείς μου, ενέδωσα και της κατέβαλα στις 04/06/2017 το ποσό των 1.000 ευρώ σε λογαριασμό δικό της, που διατηρούσε στην Τράπεζα Πειραιώς» αποκαλύπτει, εξηγώντας ωστόσο πως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Σε διάστημα επτά μηνών, όπως καταγγέλλει, η σύζυγος του αδελφού του κατάφερε να του αποσπάσει συνολικά το ποσό των 15.000 ευρώ!

Ομως, όσο εκείνος έδινε χρήματα για να κρατήσει επτασφράγιστο το αμαρτωλό μυστικό του τόσο αυξάνονταν οι απαιτήσεις της.

«Ενώ, λοιπόν, εκβιαστικά είχα καταβάλει τα ανωτέρω ποσά, μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, συζήτησα με τον αδελφό μου και του εξήγησα ότι η γυναίκα του δεν είναι έντιμη, ότι έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με άλλον άντρα και ότι έπρεπε να τη χωρίσει, μήπως και απαλλαχθώ από τον συνεχή εκβιασμό. Το ίδιο χρονικό διάστημα, η ίδια ταξίδευε στο Βέλγιο, όπου προσπαθούσε να εγκατασταθεί» περιγράφει ο μηνυτής και συνεχίζει για τον δεσμό που έμελλε να τον χωρίσει για πάντα από το ίδιο του το αίμα.

 

Η «δουλειά» της

«Ο αδελφός μου, ενώ είχε ταραχθεί από όσα του είχα πει, συζήτησε μαζί της και την ενημέρωσε ότι είχε πληροφορηθεί πως έχει συνάψει δεσμό με άλλον άντρα. Η εγκαλουμένη, τότε, τον ενημέρωσε ότι είχε πράγματι ερωτικό δεσμό, ότι εγώ ήμουν το τρίτο πρόσωπο, και του έδειξε και τις φωτογραφίες που είχαμε βγάλει από κοινού. Από τότε, ο αδελφός μου σταμάτησε να έχει επαφές μαζί μου».

Οπως πληροφορήθηκε εκ των υστέρων ο μηνυτής, δεν ήταν το μοναδικό θύμα που πιάστηκε στα ερωτικά δίχτυα της 29χρονης, ενώ ο αδελφός του φέρεται ότι βρήκε στο κινητό της «καυτά» μηνύματα, αλλά και βίντεο και με άλλους άνδρες.

«Πληροφορήθηκα ότι η εγκαλουμένη κάνει αυτή τη “δουλειά”, ότι δηλαδή συνάπτει σχέσεις με άντρες, ευκαιριακές ή μη, κυρίως με παντρεμένους, και αφού κερδίσει την εμπιστοσύνη τους τραβάει φωτογραφίες και βίντεο, προκειμένου να τους εκβιάζει στο μέλλον» εξηγεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: