Σάλος με τον Γιάννη Μπέζο: Κατακόκκινος από τα νεύρα του επιτίθεται από σκηνής σε γυναίκα για να…

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΖΟΣ-1

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει! Εγωπαθής και προκλητικός ο Γιάννης Μπέζος!

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά… Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω… Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

ο απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!
Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.»Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε.

«Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα…».

Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Έπαρση είναι όλο αυτό ρε παιδιά…Που σημαίνει οτι ο άνθρωπος αυτός εχει σοβαρό πρόβλημα με την δική του υπόσταση και όχι των άλλων…….

  2. θεοποιούμαι τους ‘σατανάδες” και τους κάνουμε είδωλα και περιμένουμε να μας πουν “ευχαριστώ ” .Εσείς βλέπετε απλά έναν “στριμμένο ” ταλαντούχο ηθοποιό…κάποιοι όμως βλέπουν διαφορετικά ,έναν “δαιμονισμένο” σαν αυτόν που το “ταλέντο” του δεν είναι του Θεού,, όπως ήταν του Θανάση Βέγγου αυτής της “ψυχούλας “.
    Αλλά έτσι είναι σήμερα ,δίνουμε αξία στους “δαίμονες ” και ας μας δέρνουν ανελέητα ,βρίζοντας ,προσβάλλοντας και καταστρέφοντας μας και “κλοτσάμε” τους Αγγέλους μακριά μας …
    παίρνουμε ότι “πνευματικά ” αξίζουμε …

  3. Κάντου μήνυση κυρία μου και πάρτου και τα σόβρακα. Το αξίζει το ρεμάλι, προσβάλει τους ηθοποιούς και την έννοια της λέξεως { ηθοποιός είναι σύνθετη και αποτελείται από το ουσιαστικό ήθος (αρχ. ελλ.: χαρακτήρας) και το ρήμα ποιώ (αρχ. ελλ.: φτιάχνω, δημιουργώ}. Το πρώτο συνθετικό απουσιάζει από τον συγκεκριμένο άνθρωπο?!.

  4. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
    ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤA ΤΕΧΝΗ Κ.Τ.Λ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
    ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΗΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣΤΑΘΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ….ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ…..ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ
    Η ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟ(ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ)
    ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!……….. ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ
    ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΦΥΣΙΚΑ)
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Π.Χ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Α.ΚΑΝΑΚΗ Η ΜΙΑ Ε.ΜΕΝΕΓΑΚΗ
    ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
    ——————————————————————————————————————————————
    ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ
    ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΚΡΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ
    Η ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ
    ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ(ΑΚΟΥ ΛΕΞΗ ΤΑ ΖΩΑ!)
    ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΕΧΟΥ
    ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ Κατερίνα Λεχου: “Να γαμεί καλά και να χάνεσαι…”(YOUTUBE)
    https://www.youtube.com/watch?v=zeh33Qmc-Ik
    ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=R-Ijw1mIAGc
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΙΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
    ΕΕ;
    (κατερινα λεχου πρωθιέρεια)

  5. Δεν τον εγαμησε με στραπον η κυρα του καιχει νευρακια το παρταλι.

  6. Άλλος ένας ιδιόρυθμος του χώρου των καλιτεχνών. Δεν βαριέστε ο καθένας προσπαθεί να προβληθεί και με κάτι. Και αυτός επέλεξε αυτόν τον τρόπο. Της διαμάχης με το κοινό. Θα περάσει και αυτός όπως πέρασαν και άλλοι και θα περιέλθει στην λήθη. Πάμε παρακάτω. Ο επόμενος τι ιδιορυθμία θα έχει…………………..χαχαχα

  7. Όλοι οι άνθρωποι που δείχνουν ξινίλα και έπαρση αυτομάτως χάνουν, πέφτουν στα μάτια του κόσμου. Ακόμα και αν κάποιος είναι όμορφος, μόλις δείξει υπεροψία και κακία μοιάζει με καρικατούρα, η ασχήμια της ψυχής βγαίνει στο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν είναι κακός ο Μπέζος αλλά σίγουρα δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του και ξεσπάει εκεί που δεν πρέπει. Ίσως η τελειομανία του τον αφήνει πάντα ανικανοποίητο και στην τσίτα.

  8. Μετριος ηθοποιος, στριμμενο αντερο σαν ανθρωπος. Η καλοσυνη μετραει ρε Μπεζο οχι το ποσος καλος ηθοποιος εισαι. Η καλοσυνη μενει οταν κλεισεις τα ματια.

  9. Σαν ηθοποιός είναι ταλέντο, αλλά σαν άνθρωπος είναι παλιοχαρακτήρας. Και δεν το λέω μόνο για το συγκεκριμένο συμβάν.

    1. Από τον Δημήτρη Χορν και τον Θανάση Βεγγο στον Γιάννη Μπέζο ένα πράγμα δηλαδή

    1. Τώρα που θα του τα παρει χοντρά θα δούνε ποιος έκανε καλά

  10. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!

  11. Δεν είσαι στις καρδιές μας ρε στα αρχίδια μας σε έχουμε και φροντίζουμε να τα πλένουμε τακτικότατα γιατί τα βρομίζεις.

  12. ενας πουστακος κομπαρσος (βεπε απαράδεκτοι δεν τον εχω δει αλλου )) ,αυτιστικος και εγωιστής …εξου και η συμπεριφιρα του ….δεν νομιζω να υπαρχει αλλη εξηγηση..Που ντε και καλα νατον κανουν ηθοποιο…Ποιος εισαι ρε μαλακα ;;; ο Χάμφρει Μπογκαρτ …Αλλά φταίνε και αυτοι που πανε και πληρωνουν να τον δουν ενω αλλοι με καποιοα κριση ,αλλαζουν καναλι αμα παιζει τζαμπα …τα ήθελε ο κολος σου κυρά μου…

  13. καθικι του κερατα αταλαντος ψωνιο και κομπλεξικος τι ηθελες κυρια μου να δειξεις στο παιδι σου αυτον τον τιχαρπαστο? του δινετε και αξια και καβαλαει καλαμι

  14. Ο πιο βυσματιας ηθοποιος ever, μεχρι που του πηρε τα πρωτεια ο Τσιμιτσελης. Πριν λιγο καιρο δεν υπηρχε χρονιά που να μην παιζεται ενα σηριαλ με το Μπεζο. Τωρα ανελαβε ο αλλος…

  15. πρώτον, κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν πάει να δει Μπέζο, αριστερές λινάτσες και γενικά το σημερινό θέατρο της ομοφυλοφιλίας, δεύτερον οι μισές αναρτήσεις στο μακελειό είναι πενταετίας και βάλε.

  16. ΒΛΑΜΜΈΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

  17. Το ίδιο ακριβός άρθρο το έχει ξαναγράψει η σελίδα σας στις 19/09/2015, χωρίς να εχετε αλλάξει ούτε τονο,μόνο τον τιτλο.Αν έχει συμβεί το γεγονός δεν Σας κάνει λιγότερο εγωπαθεις και προκλητικουςσε σύγκριση με τον κύριο Μπεζο αφου προσβάλλετε την νοημοσύνη των αναγνωστών σας αναδημοσιεύοντας το άρθρο με σημερινή ημερομηνία

  18. Ασχετα με το αν είναι καλός ή κακός ηθοποιός(στην κρίση του κάθε ατόμου αυτό),έχει δείξει δείγματα κακότροπου και εγωϊστικού ατόμου…Προσωπικά, δεν θα πήγαινα να πληρώσω για να τον δω…Ας πρόσεχε η κυρία,ωστόσο πολύ καλά κάνει που θα κινηθεί δικαστικά.Τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους…Δεν μπορεί η κάθε ”βεντέτα” να κλωτσάει έτσι τους ανθρώπους και ειδικά αυτούς που τον τιμούν παρακολουθώντας τον…Ας προσέχουν οι εν δυνάμει θεατές του…

  19. Κλασικος μαλακας συριζαιος ,την εχει δει ηθοποιαρα . Ο ιδιος που μας ειχε πει αμορφωτους οταν κραξαμε την κορη του σε παρασταση προσβλητικη για τα Θεια. Να πανε να κριτικαρουνε τον ιουδαισμο να δουνε πως θα τους παει κολοφεραντζα το ισραηλιτικο συμβουλιο , και δεν θα εμφανιστουν σε θεατρο ξανα στον αιωνα τον απαντα.

Comments are closed.