Σάλος με παίκτρια του MasterChef που βρίζει τα Θεία

Κοινοποίηση:
tysapr

Μπορεί το MasterChef να σαρώνει στα μηχανάκια της AGB και να φέρνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης στο Star ωστόσο υπάρχουν μερικές πάρα πολύ άσχημες στιγμές που αμαυρώνουν την παραγωγή της εκμπομπής και μάλιστα σε ώρα που βλέπουν μικρά παιδιά.
Οι συνεχείς βωμολοχίες των παικτών και τα «μπιπ» είναι σε διάταξη… γηπέδου, καθώς δεν υπάρχει στιγμή στο reality μαγειρικής που οι παίκτες είναι στην κουζίνα και δεν εκτοξεύουν «γαλλικά» για τις πιο ασήμαντες αφορμές.

Η κατάσταση ξέφυγε όμως για τα καλά στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, όπου οι παίκτες πήγαν στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ώστε να μαγειρέψουν για τους εργαζόμενους.

Κατά την διάρκεια των προετοιμασιών, η κάμερα έπιασε την Μαρία Τσαπράνη σε ένα εξοργιστικό παραλήρημα ύβρεων (όπως πολλές φορές άλλωστε) με την συμπαίκτριά της στην κόκκινη ομάδα, Κωνσταντίνα Δημητρίου, να αποκαλύπτει οτι «η Μαρία βρίζει Χριστούς και Παναγίες συνέχεια. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνει. Όλοι στην ομάδα το έχουν προσέξει αυτό».

Η κατάσταση με τις βωμολοχίες γενικά έχει ξεφύγει για τα καλά στο φετινό MasterChef, με τους παίκτες να είναι εκτός ορίων σε ώρες που παρακολουθούν μικρά παιδιά…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: