Σάλος! Ο δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση σε ανύπαντρη μητέρα, υπάλληλό του – Το ποσό μαμούθ που πρέπει να καταβάλει για αποζημίωση

Κοινοποίηση:
1

Ο κυπριακής καταγωγής δισεκατομμυριούχος Αλκιβιάδης Δαυίδ (Alki David), σύμφωνα τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται απόφαση δικαστηρίου, πρέπει να πληρώσει 11.000.000 δολάρια σε πρώην υπάλληλό του, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση, όπως αναφέρει το κυπριακό sigmalive.com.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο «NBC», η καταδικαστική απόφαση λήφθηκε την Παρασκευή (26/4) με τους ενόρκους να ανακοινώνουν ότι ο Κύπριος θα πρέπει να καταβάλει στην Chasity Jones το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση.

Αυτό έρχεται να προστεθεί στα 3,09 εκατομμύρια δολάρια που είχαν εκδικαστεί παλαιότερα για αποζημιώσεις και που δικαιούται να λάβει η Τζόουνς.
Ο δισεκατομμυριούχος κατηγορήθηκε από την 42χρονη, ανύπαντρη μητέρα από την Καλιφόρνια, ότι την απέλυσε όταν αυτή δεν αποδέχτηκε τις σεξουαλικές του προτάσεις.

Η αποζημίωση που εκδίκασε το δικαστήριο του Λος Αντζελες, σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail», είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν δοθεί σε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Τζόουνς εργαζόταν στο παρελθόν για τις εταιρείες του Δαυίδ «Hologram USA» και «FilmOn.TV».

Μαζί με μία ακόμη υπάλληλο υπέβαλαν μήνυση εναντίον του επιχειρηματία τον Φεβρουάριο του 2017.

Σύμφωνα με τον National Herald στη μηνυτήρια επιστολή η Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι το αφεντικό της την άγγιζε απρεπώς και την ανάγκασε να δει ταινία σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή της.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ο Δαυίδ προσέλαβε έναν στρίπερ για να χορέψει στο γραφείο για τα γενέθλια ενός υψηλόβαθμου στελέχους.

Βλέποντας τον στρίπερ να παραβιάζει τον προσωπικό της χώρο, η Τζόουνς το θεώρησε σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», η Τζόουνς κατηγόρησε επίσης τον Δαυίδ ότι της χάιδευε τα πόδια με την πρόφαση ότι ήθελε να την παρηγορήσει για τον θάνατο της μητέρας της.

Τέλος, η 42χρονη ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε γιατί «αρνήθηκε να συνευρεθεί σεξουαλικά» μαζί του, τον Νοέμβριο του 2016 μετά από σχεδόν δύο χρόνια εργασίας στις εταιρείες του.

Η δικαστική διαδικασία, που διήρκησε δύο εβδομάδες, ήταν -αν μη τι άλλο- εκρηκτική, με τον 50χρονο επιχειρηματία να μην μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του και να αποκαλεί την Τζόουνς «αποκρουστική, που θα έπρεπε να βρει κάτι άλλο να ασχολείται στη ζωή της».

Σε άλλο ξέσπασμά του, γονάτισε και έδωσε το πορτοφόλι του στους δικηγόρους της.

Ο επιχειρηματίας επιμένει ότι δεν θα πληρώσει γιατί θεωρεί το ποσό «παράλογο».

Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι η αγωγή ήταν μια καιροσκοπική προσπάθεια της γυναίκας να αποσπάσει χρήματα από τον Κύπριο δισεκατομμυριούχο.

Για να απορρίψουν τους ισχυρισμούς της Τζόουνς, οι συνήγοροι του Δαυίδ έδειξαν στο δικαστήριο φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 42χρονης, στις οποίες εμφανίζεται να ζει πολυτελώς.

Το δικαστήριο όμως δεν τις έκανε αποδεκτές.

Πηγή: sigmalive

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εντάξει φίλε, δεν είναι όλοι οι Κύπριοι βρωμιάρηδες, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Δεν αμφιβάλλω ότι ο συγκεκριμενος ήταν ένας μεγάλος πουτανιάρης που ακόμα και τα λεφτά του δεν τον βοήθησαν να σκοράρει ομαλά, αλλά και η γκόμενα που τον μύνησε, μεγάλη καρά-πουτάνα. 11 εκατομμύρια για μία πουτάνα, και έχει κόσμο που δεν έχει να φάει. αυτή είναι η δύση….

  2. …εχει αναγκη ενας τοσο πλουσιος αντρας να ενοχλησει μια γυναικα;;;… μαλλον αυτον τον ενοχλουν πολλες … πληρωνει κι εχει τις καλυτερες …στο ειδος που θελει… παραλογη αποφαση!…

  3. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θύμα της υπόθεσης είναι ο Άλκις Δαυίδ διότι άδικα του παίρνουν χρήματα αφού ούτε καν την bi-biip (ευτυχώς γι’ αυτόν, γλύτωσε από πολλές ασθένειες). Η μηνύτρια εκτός από αλητήρια, εκτιμώ ότι είναι και κακάσχημη και οι περισσότεροι δεν θα την είχαν ούτε γιά φτύσιμο. Αλλά, όπως έχουμε ξαναπεί, η “δικαιοσύνη” είναι κουφή, κουλή και προ πάντων τυφλή.

    Όσα λεφτά κι’ αν έχει ο Δαυίδ, δεν τα έχει για την κάθε βρωμιάρα. Ελπίζω να κάνει έφεση και να πάει με κανέναν σοβαρώτερο δικηγόρο, ώστε όχι μόνον να μην πληρώσει το αχάριστο μπάζο, αλλά να της πάρει και μία γενναία αποζημίωση.

  4. ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΕΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ.

    1. ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ εβραίος είναι ΣΑΝ εσένα και ΤΟΥΣ νετανιάχου ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ.

    1. Σωστός……ούτως η άλλως οι νεοταξιτες χρόνια τώρα έπαιξαν τα πάντα για να γράφεται εσείς όπως και άλλοι όταν αναφέρονται στους Έλληνες εκ Κύπρου ,”κυπριακής” καταγωγής…. Ωσάν να πρόκειται για άλλη εθνότητα…… δυστυχώς.

Comments are closed.