ΣΩΘΗΚΑΝ οι κάτοικοι! Δεν θα γίνει το hot spot στον Καραβόμυλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
karabomylos111

Tέλος οι σκοπιές στο στρατόπεδο του Καραβόμυλου από τους κατοίκους της περιοχής, αφού τη Δευτέρα 23/9 ανακοινώθηκε και επίσημα ότι δεν θα γίνει hot spot στον συγκεκριμένο χώρο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, θα γίνει νέος σχεδιασμός για το προσφυγικό και έτσι η περίπτωση του συγκεκριμένου στρατοπέδου «αναστέλλεται επ αόριστον», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Περιφερειάρχης Στερεάς, έπειτα από σχετική ενημέρωση που είχε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υπουργός έχει ζητήσει από όλους τους Περιφερειάρχες να του καταθέσουν ένα πλάνο για τον αριθμό των προσφύγων που θα μπορούν να φιλοξενήσουν και τις πιθανές περιοχές, έτσι να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός από την αρχή.

Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας:

Πηγή: lamiareport.gr 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να επιστρεψουν στις πατριδες τους Κε Χρυσοχοιδη, γιατι δεν παει αλλο, φρακαραμε!!!!!! Αυτη ειναι η λυση και οχι να γεμισει η χωρα Hot Spot!!!!!!!Και κλειστε τα συνορα!!!!!!!

  2. “Νίκησαν” θα ηταν καλύτερος τίτλος γιά το άρθρο αντί του “σώθηκαν”.
    Το λέω μπας και το ακούσουν κι άλλοι από άλλες περιοχές….

    1. «αναστέλλεται επ αόριστον»,
      ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
      ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ;
      ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;
      ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ Κ.Λ.Π, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.
      ΤΑ ΔΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΙΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Comments are closed.