ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ για τον παπά στη Μαγνησία που “παράτησε” την κηδεία στη μέση και έφυγε! “Δεν συνέβη ποτέ αυτό!”

Κοινοποίηση:
1-676

«Kαλησπέρα μπράβο για τα ωραία θέματα, απλά θα ήθελα να σας ενημερώσω για το άρθρο με τον ιερέα που έχετε βγάλει, δεν ισχύει είναι ψεύτικο!! Υπάρχει διόρθωση στην τοπική εφημερίδα της επομένης μέρας, τώρα αν έχει κατέβει από το ίντερνετ δεν γνωρίζω!! απλά τυχαίνει να ζω και στην συγκεκριμένη πόλη του νομού, το συμβάν δεν έχει γίνει ποτέ, εμείς το είδαμε στην εφημερίδα σχεδόν μια εβδομάδα μετά την κηδεία!!

Και απορούμε γιατί ναι μεν είμαστε χωριό και τα νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα – Ταχυδρόμος πρωτοσέλιδο την Παρασκευή και το Σάββατο το έχει στην σελίδα 8 της εφημερίδας – Η κηδεία έγινε κανονικά δεν συνέβη ποτέ αυτό το περιστατικό.

Απλά θα ήθελα να κρατήσω την ανωνυμία μου, αυτό που σας λέω μπορεί να σας το διαβεβαιώσει και η αρμόδια μητρόπολη, γιατί από ότι γνωρίζω υπάρχουν καταθέσεις.

Απλά το να βάζουμε ένα θεμα γενικά και αόριστα μπορεί να υπάρχει ακροαματικοτητα αλλά πληγώνονται και θίγονται πολλοί άνθρωποι, ξερω ότι είστε ένα αξιόπιστο σαιτ και θα ήθελα να λάμψει η αλήθεια γιατί σε μια τοπική κοινωνία υπάρχουν πολλοί που μπορούν να βλάψουν ανθρώπους όταν βρουν βήμα, άσχετα με το αποτέλεσμα, αν ήταν αλήθεια, καλώς, αλλά αυτό είναι ψέμα και υπάρχουν και μάρτυρες πολλοί όπως καταλαβαίνετε»

Μαγνησία: Ο παπάς παράτησε την κηδεία στη μέση και έφυγε – Ο λόγος που επικαλέστηκε στους συγγενείς!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Προσπαθουν φιλε μου ΑΠΑΝΤΕΣ να κτυπησουν την εκκλησια με κάθε τροπο,τα περισσοτερα που γραφοντε δεν εχουν καμμια βαση,ζουμε στην εποχη του αντιχριστου.

Comments are closed.