ΣΥΝΔΡΟΜΗ 100.000 ΕΥΡΩ! Γεμάτο κουνελάκια: To Playboy club άνοιξε ξανά, μετά από 30 χρόνια στο Μανχάταν -Οσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επέστρεψε φρέσκο και ολοκαίνουργιο σε νέα διεύθυνση, πάντα όμως στην πόλη που ποτέ δεν κοιμάται. Ο λόγος για το θρυλικό «Playboy Club» που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του έπειτα από 32 ολόκληρα χρόνια. 

Στο «Cachet Boutique New York» στην 42η Οδό κάνοντας μία γρήγορη περιγραφή, το Playboy Club διαθέτει ότι ουσιαστικά είχε το πρώτο, αυθεντικό PlayBoy Club που άνοιξε το 1962, δηλαδή πολυτελείς χώρους, μπαρ και εστιατόριο με γκουρμέ λιχουδιές κια φυσικά τα περίφημα «κουνελάκια» με τον κορσέ και τα αυτάκια.

Εκεί βρέθηκε η αρθρογράφος του Bussiness Insider και περιέγραψε το εσωτερικό του καινούργιου Playboy Club. 

«Πήγα στο Playboy Club την Τετάρτη μετά την δουλειά. Φτάνοντας έξω από το κλαμπ, περίπου 15 λεπτά μακριά από την Times Square, στην είσοδο πρόσεξα το ιστορικό λογότυπο του Playboy, ενώ η πόρτα ήταν βαμμένη με μαύρο και χρυσό χρώμα, όπως ήταν και στο πρώτο κλαμπ Playboy που άνοιξε το 1986. 

Πριν εισέλθω στο κλαμπ, ο θυρωρός μπήκε μέσα για να επιβεβαιώσει πως έχω ραντεβού. Στο διάδρομο που θα με οδηγούσε μέσα στο κλαμπ, μου έκανε εντύπωση πως όλος ο διάδρομος ήταν καλυμμένος με χρυσό και μαύρο χρώμα, όπως στην πόρτα. 

Οι τοίχοι φυσικά ήταν διακοσμημένοι με vintage φωτογραφίες με κουνελάκια, δίνοντας έτσι μία ρετρό- γκλαμ πινελιά στον χώρο. 

Βέβαια τo εσωτερικό του δεν θυμίζει σε τίποτα τα πρoηγούμενα. Κι αυτό γιατί είναι πιο εκσυγχρονισμένο, έχοντας τηλεοράσεις και γκατζετάκια παντού. 

Μπαίνοντας στο μπαρ, ένιωσα σαν βρίσκομαι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και συνειδητοποίησα πως αυτό που περίμενα πριν μπω ήταν να δω ένα χώρο που να έμοιαζε με στριπ κλαμπ, αλλά τελικά διαψεύστηκα. 

Μόλις έφτασα, τα μέλη της λέσχης έτρωγαν παρ΄όλο που το μπαρ θα άνοιγε σε λίγα λεπτά. 

Διατηρεί πολυτελείς πινελιές, όπως τα δερμάτινα και σουέντ καθίσματα, ενώ δεν χάνει και την ταυτότητά του, καθώς το σήμα του Playboy υπάρχει σχεδόν παντού. 

Όσο για τον μέσο όρο ηλικίας που επισκέπτονται το Playboy club, ο creative director ανέφερε πως ο σύλλογος ελπίζει να διασκεδάσει ανθρώπους όλων των ηλικιών. 

Μερικά από τα διάσημα πιάτα που σερβίρει το Playboy Club είναι μπριζολάκια με βούτυρο τρούφας, ταρτάρ βοδινού με αυγό ορτυκιού. Μία από τις σπεσιαλιτέ του είναι το ταρτάρ βοδινού με αυγό ορτυκιού. 

Το ίδιο σήμα υπάρχει φυσικά και στα κουστούμια των κοριτσιών που είναι ντυμένα κουνελάκια. 

Τα κουστούμια μάλιστα των καλλονών είναι ειδικά σχεδιασμένα, έτσι ώστε να αισθάνονται ως σούπερ- ηρωίδες. 

Από το κλαμπ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σέξι κουνελάκια που βρίσκονται εκεί για να κάνουν παρέα και να σερβίρουν στα μέλη της λέσχης. 

Οσον αφορά την διακόσμηση, ο χώρος είναι γεμάτος με μαύρες και κόκκινες δερμάτινες ταπετσαρίες, κόκκινες καρέκλες από βελούδο καθώς και άφθονες εικόνες από το περιοδικό Playboy, που πλέον θεωρούνται vintage. 

Και μπορεί να ακούγονται όλα τέλεια, αλλά για να γίνει κανείς μέλος του Palyboy club θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι μέσα στην τσέπη, δίνοντας από 5.000 δολάρια μέχρι και 100.000 δολάρια ετησίως, αναλόγως τον «τύπο» μέλους που θα επιλέξει.» 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: