Συναγερμός! Μας την έφερε πούστικ@ ο Ερντογάν – “Παγίδα” στον Έβρο: Δείτε τι γίνεται στα νησιά μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
erntogan lahtro

Συνολικά 151 λαθραίοι μετανάστες , αποβιβάστηκαν σε σε Λέσβο και Σάμο από το  πρωί έως νωρίς το απόγευμα., ενώ το σόου των τούρκικων ΜΜΕ στο τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου συνεχίζεται, με τους «εγκλωβισμένους» αλλοδαπούς να παραμένουν έως εκεί έως αύριο, πριν περάσουν  ανενόχλητοι στην Ελλάδα από τα γνωστά αφύλακτα δρομολόγια, στο ποτάμι.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τρεις αποβάσεις μεταναστών με αποβατικές λέμβους σημειώθηκαν στη Μυτιλήνη με 71 αλλοδαπούς  και μία στο Πυθαγόρειο, στη Σάμο, με 54 λαθραίους μετανάστες.

Επίσης, μία επιχείρηση μεταφοράς 26 αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε  στη Μεγίστη, από πλωτό του ΛΣ.

Την Παρασκευή μια ομάδα αλλοδαπών μουσουλμάνων, προερχόμενη πιθανότατα από το Αϊβαλί, πέρασε στις Σκάλες Συκαμιάς, ενώ βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το πρωί δείχνουν περίπου 300 αλλοδαποί, πιθανότατα πρώην μέλη ανταρτικών οργανώσεων της Συρίας περπατούν προς την Αδριανούπολη για να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.

Δείτε εδώ τους “πρόσφυγες” που θα τους υποδεχτούν ως ασυνόδευτους ανήλικους

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κηρυξτε την χωρα σε εκτακτη αναγκη
    και στειλτε πισω ολα τα λαθρομουσουλμανια ,αλε λε τουερ
    να ξεβρψμησει ο τοπος
    που θελουν να ρθουν στην Ελλαδα λες και πανε στον παραδειισο

  2. ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΕ ΤΡΕΛΑΡΑ,ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ,ΡΩΣΟΣ Η΄ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ.

Comments are closed.