ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ για τη δολοφονία Δουρουντάκη! Τον έθαψαν και έριξαν από πάνω του το αυτοκίνητό του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
fff

Θαμμένος σε ένα λάκκο 5 μέτρων, 50 χιλιόμετρα από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου, εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα ο κτηνοτρόφος Παντελής Δουρουντάκης, από αστυνομικους της Υποδιευθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ύστερα από υπόδειξη των δύο αδελφών από τα Σφακιά, οι οποίοι έπειτα από 24 ώρες από τη σύλληψή τους,, «εσπασαν» και ομολόγησαν οτι δολοφόνησαν τον άτυχο ηλικιωμένο, σύμφωνα με το flashnews.

Η σορός και το αυτοκίνητο του 70χρονου, εντοπίστηκαν τα ξημερώματα στον Αλικιανό, σε ιδιωτικό χώρο ενώ οι φερόμενοι ως δράστες, παροτι ομολόγησαν το έγκλημα και υπέδειξαν υπό το βάρος των συνεπειων του νόμου, το χώρο στο οποίο έθαψαν το πτώμα, δεν έχουν διευκρινίσει στους αστυνομικούς τις αιτίες που τους οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία.

Ο Δ/ντης Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ. Παρασκευάς Χινόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο χρονικό των ερευνών και στα σημερινά ευρήματα που οδήγησαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας και την επιτυχία της ΕΛΑΣ. Σημείωσε οτι από την αρχή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του 70χρονου, κινήθηκαν υποψίες στους αστυνομικους της Ασφάλειας, εξαιτίας του τρόπου που είχαν χαθεί τα ίχνη του ηλικιωμένου. Από τις πρώτες έρευνες εντοπιστηκαν ύποπτοι δράστες και χώροι και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν αδιάσειστα στοιχεία που «έδεναν» την υπόθεση και οδήγησαν στους δύο συλληφθέντες.

Ως προς τα σημερινά ευρήματα, ο κ. Χινόπουλος ανέφερε οτι ο 70χρονος εντοπίστηκε θαμμένος σε βάθος 5 μέτρων, σε χώρο στον Αλικιανό ενώ οι δράστες είχαν «ρίξει’ από πάνω του χώμα και χαλίκια και έπειτα το αυτοκίνητο του δολοφονηθέντα. Δηλαδή έθαψαν  τη σορό του 70χρονου, τη σκέπασαν περίπου ένα μέτρο με χώμα και στη συνέχεια, στο ίδιο σημείο έθαψαν και το αυτοκίνητό του!

Μέχρι και αυτήν την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος που τα δύο αδέλφια σκότωσαν τον κτηνοτρόφο ενώ απαντήσεις θα δώσει και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του ηλικιωμένου

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γ.Λυμπινάκης, έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχημένη πορεία των ερευνών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, αναφέροντας οτι με πολύ κόπο και επαγγελματισμό έφτασαν στο αίσιο αποτέλεσμα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: