ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ! Το ψέμα για την ύπαρξη αγνοουμένων και η συγκάλυψη από τα συστημικά ΜΜΕ

Κοινοποίηση:
Webp.net-resizeimage-3-11

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ημέρες μια είδηση σχετικά με την υπάρξη αγνοουμένων στον ποταμό Έβρο. Συγκεκριμένα στις 2 Φεβρουαρίου, ορισμένα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έκαναν λόγο, για συνολικά τέσσερις λαθρομετανάστες που αγνοούνταν (3 ανήλικα παιδιά, με την μητέρα τους), όμως η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική.

053122177d19c72b894c21655f28a8f3

Τι ακριβώς συνέβη – Σας μεταφέρουμε τι γράφτηκε

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου, όπως έγραψε αρχικά τοπική ιστοσελίδα, όταν 12 άτομα με πλαστική βάρκα προσπάθησαν να περάσουν από την τουρκική πλευρά στον Έβρο και να εισέλθουν παράνομα. Οι 8 εξ αυτών που διασώθηκαν, είπαν στους αστυνομικούς ότι η βάρκα κάποια στιγμή έσκασε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτήν να βρεθούν στο νερό και προσπάθησαν κολυμπώντας να σωθούν. Μόνο όμως οι συγκεκριμένοι οκτώ κατάφεραν να έφτασαν σε ελληνική νησίδα απ’ όπου άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

Έλληνες στρατιώτες με την αστυνομία κατάφεραν από  την πρώτη στιγμή να διασώσουν από την νησίδα του ποταμού 8 από τα συνολικά 12 άτομα που φέρονται να επέβαιναν στο φουσκωτό, που τους είχαν επιβιβάσει Τούρκοι δουλέμποροι. Διασώθηκαν 6 ενήλικες και 2 παιδιά, όλοι τους ιρακινής καταγωγής.

Το ψέμα

Ο ένας από τους διασωθέντες ανέφερε στα συνεργεία διάσωσης ότι αγνοείται η γυναίκα του και τα 3 του παιδιά κι από τότε σήμανε συναγερμός.

Απο εκείνη την στιγμή τα συνεργεία διάσωσης με την συνδρομή του Ελληνικού Στρατού έδιναν  «μάχη» με τον χρόνο, προκειμένου να εντοπιστούν τα 4 άτομα που αγνοούνται στην περιοχή Πετράδες Έβρου, όταν η φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε στα νερά του ποταμού

Μετά από 30 ώρες, οι έρευνες σταμάτησαν. Μάλιστα αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρξαν αγνοούμενοι καθώς ο άνδρας έλεγε ψέματα.

Το αποτέλεσμα

Όλο αυτό που συμβαίνει στην χώρα τα τελευταία χρόνια και αναφερόμαστε στην εισβολή των λαθρομουσουλμάνων, είναι εγκληματικό. Αυτό που δεν φανταζόμασταν όμως, είναι το γεγονός πως οι Αρχές θα  βρίσκονταν στην υπηρεσία των ΛΑΘΡΟ και ουσιαστικά θα “έπαιζαν” μαζί τους. Τι τιμωρία θα έπρεπε να υπάρχει για αυτόν τον “κακομοίρη” όπως τους χαρακτηρίζουν οι ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ αυτού του τόπου; Πιστεύετε πραγματικά ότι σε μια πολιτισμένη χώρα που σέβεται πάνω από όλα τους πολίτες της θα συνέβαινε αυτό; Τα συμπεράσματα δικά σας!

Σημείωση: Για την σύνταξη του άρθρου ο φίλος – αναγνώστης Ιωάννης Ι. -μας έδωσε, θα λέγαμε, “τροφή για σκέψη”. Δείτε το μήνυμα που έστειλε στο makeleio.gr : “Πριν λίγες μέρες όλα τα τσοντοκάναλα και τα πουλημένα Site γράψανε για τον πνιγμό δύο παιδιών στο ποτάμι στον Έβρο. Ο λυπημένος πατέρας ήταν με καφέ και τσιγάρο και γέλια όταν έψαχναν όλοι τα παιδιά. Τελικά ήταν ψέματα και σταμάτησαν όλες οι έρευνες. Αλλά κανένας δεν το είπε”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: