ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ! Ηθοποιός Γιώργος Κάρκας: Κρυφοκίναιδος ο ταξιτζής

Κοινοποίηση:
ithopoios

Για… «ρεσιτάλ κρυφοκιναιδισμού» κατήγγειλε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς τον 25χρονο οδηγό ταξί, τον οποίο κατηγορείται ότι βίασε τον Νοέμβριο του 2018 στο άλσος πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, και ολοκλήρωσε χθες τη μαραθώνια απολογία του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας υποστηρίζοντας μία ακόμη φορά ότι είναι αθώος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο 29χρονος κατηγορούμενος αναφέρθηκε στις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο νεαρός ταξιτζής και τόνισε: «Όταν μια ημέρα βγει έξω από τη φυλακή, θα βγει με το κεφάλι του ψηλά».

«Κάποιος που θέλει να κάνει κακό σε κάποιον δεν παίρνει ταξί με τα στοιχεία του ούτε πάει και ψωνίζει με την κάρτα του και δεν τον πάει κάπου με κόσμο ούτε με φώτα. Βγαίνει στον δρόμο και παίρνει ένα ταξί τυχαίο και το πάει κάπου απομακρυσμένα» είπε, ενώ αναφερόμενος στη βόλτα στο άλσος τόνισε πως ήταν συναινετική.

Μαζί στο πάρκο

«Ήθελε να κρυφτεί αλλά τα GPS δεν τον αφήνουν» είπε ο ηθοποιός, που υποστήριξε ότι ο ταξιτζής βγήκε από το όχημα και περιφέρθηκε μαζί του στο πάρκο, αλλά ντράπηκε να το παραδεχτεί. «Για ποιο λόγο αρνήθηκε να πει ότι περιφερόταν; Είναι ρεσιτάλ κρυφοκυναιδισμού αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος, με την εισαγγελέα αλλά και την πρόεδρο να τον επιπλήττουν για τον χαρακτηρισμό.

«Ζητώ συγνώμη, αλλά υπάρχουν τρελές αντιφάσεις εδώ. Είπε 100 μπας και πιάσει το ένα. Πώς θα μπορούσε να έχει γίνει κάτι σε κάποιον 1,90 και 130 κιλά από μένα, δεν ξέρω» τόνισε ο Γιώργος Καρκάς υποστηρίζοντας ότι υπήρξε ρατσιστική αντιμετώπισή του από τις Αρχές, λόγω του σεξουαλικού προσανατολισμού του.

«Ο ομόφυλός μου προσδιορισμός έγινε η ένδειξη του βιασμού. Δεν βρέθηκε πουθενά DNA, υπήρχε προδιάθεση να πιστέψουν εκείνον και όχι εμένα. Ήθελε να αποδείξει ότι δεν ήρθε μαζί μου οικειοθελώς. Δεν αποκοιμήθηκε πουθενά» τόνισε ο ηθοποιός, ενώ υποστήριξε ότι η ιατροδικαστής που συνέταξε το πόρισμα παραδέχτηκε στον πατέρα του ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις βιασμού.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ηθοποιού φίλοι του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ η πρόεδρος επισήμανε: «Εδώ δεν είναι καφενείο»! Η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Μαρτίου με την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία ζήτησε χρόνο για να εξετάσει το αποδεικτικό υλικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και εγω σας λεω οτι η υποθεση βρωμαει απο την αρχη, δεν ξερω τι εκαναν μεταξυ τους αυτοι οι δυο, και ποιος @π@υτωσε ποιον… αλλα τα μεχρι τωρα στοιχεια δειχνουν οτι και ο αλβανος ταξιτζης δεν μου μοιαζει και πολυ αθωος, κατι η βολτιτσα που πηγαν μαζι κατι που εφαγαν μαζι , και δεν ξερω και εγω και τι αλλο …εεε συγγνωμη στα δικα μου ματια η υποθεση αυτη δειχνει ξεκαθαρα οτι εχουμε να κανουμε με δυο gay που πηγαν να την βρουνε γενικοτερα….η ακομα και ποιος δεν μου λεει, οτι ο αλβανος δεν το εκανε και επι χρημασι…η απλα μπορει να του υποσχεθηκε φραγκα ο αλλος μετα την συνευρεση, απλα μετα οταν ξεχαρμανιασε απο τις ουσιες που πηραν και στην κατασταση που βρεθηκε με νοσοκομεια κτλ αντε να παραδεχτει στους γονεις του μετα, οτι ενιοτε αμα του κατσει και καμια καλη “κουρσα” μπορει να βγει και με αγορακια…Οι αλβανοι οπως θα ξερετε ηδη φανταζομαι , ισχυριζονται οτι στην φαρα τους δεν εχουν ουτε μια αδερφη….εδω γελαμε βεβαια αλλα οπως καταλαβαινετε δυσκολη η θεση του αλβανου …Εγω παντως μεταξυ μας , οτι και να μου πει αλβανος δεν τον πιστευω!!!!

  2. Και εγω σας λεω οτι η υποθεση βρωμαει απο την αρχη, δεν ξερω τι εκαναν μεταξυ τους αυτοι οι δυο, και ποιος @π@υτωσε ποιον… αλλα τα μεχρι τωρα στοιχεια δειχνουν οτι και ο αλβανος ταξιτζης δεν μου μοιαζει και πολυ αθωος, κατι η βολτιτσα που πηγαν μαζι κατι που εφαγαν μαζι , και δεν ξερω και εγω και τι αλλο …εεε συγγνωμη στα δικα μου ματια η υποθεση αυτη δειχνει ξεκαθαρα οτι εχουμε να κανουμε με δυο gay που πηγαν να την βρουνε γενοκοτερα….η ακομα και ποιος δεν μου λεει οτι ο αλβανος δεν το εκανε και επι χρημασι…η απλα δεν του υποσχεθηκε φραγκα ο αλλος μετα την συνευρεση, απλα μετα οταν ξεχαρμανιασε απο τις ουσιες που πηραν και στην κατασταση που βρεθηκε με νοσοκομεια κτλ αντε να παραδεχτει στους γονεις του μετα οτι ενιοτε αμα του κατσει και καμια καλη “κουρσα” μπορει να βγει και με αγορακια…Οι αλβανοι οπως θα ξερετε ηδη φανταζομαι , ισχυριζονται οτι στην φαρα τους δεν εχουν ουτε μια αδερφη….εδω γελαμε βεβαια αλλα οπως καταλαβαινετε δυσκολη η θεση του αλβανου …Εγω παντως μεταξυ μας , οτι και να μου πει αλβανος δεν τον πιστευω!!!!

  3. Απαράδεκτος και προκλητικός ο ηθοποιός και η οικογένεια του. Προσπαθεί να βγει και από πάνω επειδή ξέρει ότι έχει τους γκέι με το μέρος του και θεωρεί ότι θα τη σκαπουλάρει, μιας και οι γκέι έχουν παραπάνω δικαιώματα από τους straight σε αυτή τη χώρα.

  4. Ό,τι και να μου έλεγε αυτή η μούρη που έχει ο ηθοποιός δεν θα την πίστευα, έχει ένα ύφος ύπουλου ατόμου, το παίζει και στην πραγματική του ζωή, δεν έχει χαρακτηριστικά που εμπνέουν εμπιστοσύνη.

  5. Ενω υπηρχε προμελετη αφου διαλεγε ταξιτζηδες μεχρι να βρει εναν να του γουσταρει…ολα τα αλλα ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ισχυρισμοι των δικηγορων του για να βγαλουν εξω αλλο εναν καρανωμ@λο….
    Γιατι αν ηταν γκει σκασιλα μας αλλα βιαστης και με ειδεχθεις μεθοδους ειναι αλλο….
    απλα χρησιμοποιει γλωσσα που εγειρει το κοινο περι ομοφυλοφιλιας αισθημα, βασιζομενος στο οτι ολοι οι γκει εχουν περασει ενα σταδιο που δεν μπορουσαν να ομολογησουν την ιδιαιτεροτητα τους..
    Ο βιασμος ομως προσβαλει ολους τους γκει, γιατι οι γκει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ βιαστες….βιαστης ειναι αδικημα ειδεχθες…..

Comments are closed.