ΣΟΚ: 28χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο από καρδιακό επεισόδιο! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
futsal_mendes-768x500

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, δυστυχώς κατέληξε, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη σε όλους.

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στην Πορτογαλία πριν μερικές ημέρες, όταν στα 28 του χρόνια ο Πορτογάλος παίκτης του futsal, Φάμπιο Μέντες, κατέρρευσε έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, δυστυχώς κατέληξε, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη σε όλους. Ο Μέντες, ο οποίος αγωνιζόταν στη Central Social Sao Joao, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο γήπεδο , οι πάντες ήταν “παγωμένοι” και σοκαρισμένοι, έπιαναν τα κεφάλια τους, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους.

Ο πρόεδρος της πορτογαλικης Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες, σε δήλωσή του ανέφερε: «Είναι τεράστια η θλίψη, όταν έμαθα τα νέα του θανάτου ενός νέου ανθρώπου κατά την διάρκεια αγώνα futsal. Αυτές τις στιγμές του μεγάλου πόνου και τις θλίψης, θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήρια όλων στους οικείους του Φάμπιο Μέντες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: