ΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα από το αποκαλυπτικό βίντεο που παρουσίασε ο Λαζόπουλος για τον Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lamitso

Δεν χρειάζονται σχόλια.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ……
    Απο την Σκυλα στην Χαρυβδη……..
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ

  2. Τι Κουλης τι Αλεξης…τα ιδια ανθελληνικα σκουπιδια ειναι. Οσο οι ηλιθιοι νεοελληνες ραγιαδες ψηφοφοροι δεν ψηφιζουν Χρυση Αυγη τοσο θα καταστρεφομαστε

  3. ΕΝΩ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΕΧΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΧΟΡΕΨΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ , ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ….
    ΓΕΛΑΡΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ …

    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥ …. ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ… ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ …

  4. Ο λεμπετιδης μεσα με βαριοπούλα,μονος φτανει,εμεις οι «απλοί ανθρωποι»….κλείδωμα ΟΛΕΣ τις πόρτες απο μεσα,καταπημα τα κλειδιά και θα προσέχουμε τα νώτα του…..και οποιος τον πλησιάζει απο πίσω ΜΠΑΜ στον σβέρκο…..πιστευω ο λεμπετιδης οτι μολις τελειώσει θα ψάχνει με αφρούς στο στομα για βενζινα και στουπί……αλλα εμεις οι απλοί πολίτες θα του παρέχουμε οοοολα τα απαραίτητα!!! Μετα απο εξω στο άλσος σούβλες μα αρνιά και τσιπούρα χαχαχα

  5. Χειροτεροι απο τους Συριζαιους δν υπαρχουν πουθενα κ σ κανενα κομμα. ΤΕΛΟΣ δεν χαφτουμε τις μουρδες τ Συριζαιου Λαζοπουλου εφαγε κλ κ αυτος χανει τν κουταλα

  6. Σας το λεω εν πληρη γνωση των λεγομενων μου,οποιος και να βγει δεν μ ενδιαφερει καθολου,και ……..”ανθρωποφαγος” ακομα,.αρκει να ξεκουμπιστουν αυτα τα αναρχοτσογλανια τα απλυτα αυτοι οι μισελληνες και απατριδες συμμοριτες που περισσοτερο νιαζοντε για τους αρκουδογυφτους που εχουν μαζεψει απο ολες τις τριτοκοσμικες χωρες,και κοιτανε αυτοι οι αλητες να τους αντικαταστησουν με τα Ελληνοπουλα που εφυγαν στην ξενιτια,οπως το ειπε αυτο το ορφανο του Σταλιν αυτος ο αληταμπουρας μπολσεβικος χωρις τσιπα, χωρις ντροπη.Για τους λογους αυτους.και παρα πολλους ακομα, στα τσακιδια ολα αυτα τα ορφανα του Σταλιν και ακομα ποιο περα στον αγυριστο εαν ειναι δυνατον . Ειναι Επικινδυνοι για την Πατριδα !!!!!!!!!!!

    1. να ψηφισεις μητσοτακουλα για να απαλλαγεις απο τους αριστερους πατρωνες
      εκει σε περιμενουν οι εθνικιστες δεξιοι τυποι τατσοπουλος ψαριανος

  7. Προπαγανδα υπερ Του Συριζα Τι θα περιμενε καπιος απο τον Λαζοπουλο.Αριστερος με δεξια τσεπη.

  8. Μη μου βρίζεται τον Κούλη μου, τον σωτήρα της Ελλάδας. Θα φάνε με χρυσά κουτάλια όλοι και όλες. Μη μου τον βρίζεται, Κούλης και πάλι Κούλης, άλλο η ΝΔ και άλλος αυτός ο σπουδαγμένος, με τα τρία πτυχία έχει σπουδάσει ξέρει από οικονομικά, θα σώσει την Ελλαδίτσα μας και όσοι αμφιβάλετε θυμηθείτε, πως κάνοντας οικονομία απέκτησε οικοσκευές SIEMENS.

    1. Οχι εχουμε συριζοκοτερο. Και τον πετσιτη απο σερβιτορο πλουσιο φυλο του συριζα σε μια νυχτα.να πατε για δουλεια τεμπελοσκυλα συριζακια.οσο για το λαζοπουλο τον ρουφιανο πισογλεν να μας ποι για το κοτερο και την σκονη την ασπρη.

  9. Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΑΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

  10. Το ταμείο ανεργίας έχει μόνο ιδιωτικούς υπαλλήλους. Τα τεμπελοσκυλα που μπήκαν τα πιο πολλά με κομματικά κριτήρια ζουν και βασιλεύουν. Άντε ρε σιχαματα του δημοσίου. Έχετε την σιγουριά και μιλάτε. Για καθηστε άνεργοι με τράπεζες να σε κυνηγάνε και τα λεμε. Όσο για σένα Λαζόπουλε μη το παίζεις αριστερός γιατί απλά δεν είσαι απλά φράγκα και εξυπηρετήσεις παίρνεις. Άι σιχτιρ Βλάχο.

  11. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ….Η Ν.Δ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ

  12. Είμαι βέρος Έλληνας μα με αυτά που βλέπω καθημερινά από τους συμπατριώτες μου δεν αξίζουμε τπτ καλύτερο, λαός γλυφτης, υπόδουλος, ασεβής, οδηγική συμπεριφορά κανίβαλου, παιδεία γιδοβοσκου, πονηριά, αλαζονεία και στη 1η ευκαιρία δημοτικός συμβουλος(αλλά κράζουν τους πολιτικούς για τη καρέκλα). Ορνια ελευθέρας βοσκης που προσπαθούν να γίνουν κάτι που ποτέ δεν ήταν. Επιχειρηματίες που σε απειλούν ότι θα χάσεις τη δουλειά σου αν δε κάτσεις 12ωρο για 600ε. Λυπάμαι θα σας φάνε οι Πακιστανοί κ καλά θα πάθετε. Ευτυχώς έφυγα στο εξωτερικό και κτλβα ότι έχασα 30 χρόνια της ζωής μου μεγαλώνοντας με τν πιο ηλιθιο λαό. Απατεώνες γλυφτες κ ψεύτες ακριβώς όπως οι πολιτικοί σας. Ούτε γράμμα ξανά στην Ελλάδα αντε τσαο

    1. Τώρα έφυγες και βρίζεις κοπριτάκο, ζώον.
      Ό,τι πιο βρωμερό και γύφτικο η συμπεριφορά σου, μακακακο ….

  13. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ. Ε ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ………

  14. Αν δεν κυβερνήσει την πατρίδα ένας νέος Μεταξάς…. Η Ελλάς πάει χαμένη με τόσους μαλακες, κλέφτες και προδότες

  15. Ο/Η Δηλαδη καποιοςπρεπει να τρωει τζαμπα; Εχεις ακουσει παραγωγιοτητα κ αξιοκρατια, η μπα; λέει:

    Ο αλλος θεωρει οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ζουν με μισθους πεινας!!!!!αντε ρε φυγε δω! Γιδι, κοιτα τι γινεται γυρω σου κλασσικε δημοσιε που σε νοιαζει μονο ο κωλο σου κ οχι ηπατριδα σου, τομαρι!

  16. Θα διωξουμε τα σκατα που μας κυβερνανε και θα φερουμε τις διαρροιες! Για να απολυσεις εργαζομενους κυριε Κουλη, θα πρεπει πρωτα να φερεις αναπτυξη. Να δημιουργησεις νεες θεσεις εργασιας ωστε να βρισκει ο κοσμος δουλεια. Δεν ακουσα κουβεντα ομως γι αυτο. Οπως δεν ακουσα να κανεις κουβεντα για αρση της μονιμοτητας στο δημοσιο. Δεν σε συμφερει αυτο ομως και θα το αφησεις ως εχει, γιατι καποια στιγμη θα το χρησιμοποησεις κι εσυ οπως εκαναν και οι προκατοχοι σου στη ΝΔ.

  17. Λες και δεν τους ξέρουμε 40 χρόνια που κυβέρνησαν τη χώρα μαζί με τους συνεργάτες τους τους πασόκους και μας οδήγησαν στην φτώχεια και στη μιζ΄λερια..
    Τώρα αν κάποιοι έχουν μνήμα ελέφαντα τους πιστεύουν και θέλουν να τους ξαναδώσουν τα κλειδιά της εξουσίας τι να πω.Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  18. Τι μας λεει ο μαστουρης συριζοκοπρος βαλε ρε τετραποδο το τι μας ελεγε ο μπολσεβικος συμμοριτης το βραδτων εκλογων να δουμε σε ποια τρυπα θα πας να κρυφτεις ρε αληταμπουρα για πες αλευρι ρε πρεζα το κοτερο “θεραπη” του λυμπερη σε γυρευει αντε να χαθεις ρε καραγκιοζη

  19. Μια και εβαλες το βιντεο μ αυτά που λεει ο Μητσοτάκης,βαλε μας και αυτά που ελεγε ο τσιπρας και τον υποστηριζε ο λαλακης,να τα ξανακουσει ο λαος

  20. ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ, ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟ; ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΛΟΣ. ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  21. Αν συμμαζεψει το μπαχαλο που λεγεται Ελλαδα, τοτε και εγω θα τον φηφισω κ με 2 χερια! Να διωξει κηφηναριο κ να ανοιξει δουλειες, να φερει επενδυσεις, αυτο δεν θελουμε;;; Δεν μπορουμε να ταιζουμε 800000 δ. Υπαλληλους, να ξεσκιστουν οι εκπαιδευτικοι να καλυπτουν ωρες! Φτανει το τζαμπα χρημα!

    1. 60 δις στις τράπεζες μπορείς να δίνεις όμως νου-δούλε για να καλύψεις τη χασούσα του τζόγου τους και των θαλασσοδανείων σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μεγαλοκαναλάρχες κτλ.
      Επίσης όταν τα λεφτά του δημοσίου τα τρώει η Νοβάρτις, η Ζίμενς και τα υποβρύχια που γέρνουν τότε όλα καλά πάλι ε; Οι εκπαιδευτικοί που μαθαίνουν τα παιδιά σου γράμματα και οι δημόσιοι υπάλληλοι που ζουν τις οικογένειές τους με μισθούς πείνας σε πείραξαν.

      Αλλά λογικό είναι κάτι μισομπατίρικα κομματόσκυλα σαν κι εσένα να τα πονάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι γιατί κάθε ευρώ που παίρνει ένας Δ.Υ. είναι ένα ευρώ που θα μπορούσαν να είχαν κλέψει με τη μορφή μίζας τα αφεντικά σου.

      1. οι δημόσιοι υπάλληλοι που ζουν τις οικογένειές τους με μισθούς πείνας σε πείραξαν. ………….πες μας τωρα ότι υποφερουν κιολας οι τεμπελχανάδες του δημοσιου

  22. Γιατι δεν βαζεις και ενα video με το τι ελεγε ο Τσιπρας πριν τις εκλογες του 2015 για να δουμε τι εκανε απο αυτα που ελεγε μεχρι σημερα; Αυτα να τα πουλησεις στους συριζαιους οχι σε εμας. Αριστερη ποντικομαμη.

Comments are closed.