ΣΟΚ με τον Θάνο Πλεύρη! Που το βρήκες το κουράγιο ρε αγόρι μου να το κάνεις!

Κοινοποίηση:
plevris-new-1

Δύο χρόνια έπειτα από την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας (σηψαιμία λόγω ενδονοσοκομειακής μόλυνσης) που αντιμετώπισε, βγαίνοντας νικητής, ο τ. βουλευτής Αθηνών, Θάνος Πλεύρης, αποδεικνύει ότι δεν ξέχασε ούτε τις δύσκολες ώρες που πέρασε αλλά ούτε και την υπόσχεση που έδωσε πρωτίστως προς τον εαυτό του, ότι δηλαδή θα αναδεικνύει όπως και όποτε μπορεί τα μείζονα θέματα των σοβαρών και συχνά θανατηφόρων ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, όπου τα ελληνικά νοσοκομεία καταγράφουν «αρνητικές πρωτιές» σε περιστατικά και θανάτους.

Μετά τη ΜΚΟ ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ. (Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία) που ίδρυσε με στόχο κυρίως τη διοργάνωση ενημερωτικών δράσεων για τους πολίτες αναφορικά με το κρίσιμο θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, παρουσιάζει το βιβλίο του με θέμα «Νοσοκομειακές Λοιμώξεις» (εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη). Το βιβλίο στηρίζεται σε μία μελέτη του ιατρικού δικαίου για τις νοσοκομειακές λοιμώξεις και στοχεύει στο να βοηθήσει ασθενείς -«θύματα» λοιμώξεων, αλλά και θεσμικά όργανα, όπως πχ διοικήσεις νοσοκομείων, που επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ώρα 18.00, στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Αθήνα). Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης και ο ομότιμος καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, Διευθυντής Κλινικής Αγγειακής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, κ. Χρήστος Λιάπης. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος, κ. Άρης Πορτοσάλτε

Νωρίτερα στις 12 το μεσημέρι ο Θάνος Πλεύρης θα μιλήσει για όλους και για όλα στην εκπομπή η “Άλλη Ματιά” με την δημοσιογράφο Δήμητρα Κούτρα  στο ραδιόφωνο του “Εθνικού Οργανισμού Ελλήνων” (eoellas.org)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στον Δόκτορα Θάνο Πλεύρη.
    Οι επιστημονικές και κοινοφελείς επιλογές του είναι πανανθρώπινες και δείχνουν ευγένειαν χαρακτήρος, καταγωγής, και φιλοσοφικών πεπειθήσεων. Θα έχουν όχι μόνον πανεθνικό αντίκτυπο αλλά και ένα διεθνές ντόμινο επακόλουθον όσον αφορά την υγείαν στα νοσοκομεία.
    Εύχομαι μακρόν βίον με πλήρην υγείαν.

  2. Ειναι καλο παιδι,ευτυχως δεν εμιασε τον γέρο του!

  3. Κοιτά ρε που εμφανίστηκε ο φασιστακος στα κανάλια.

    1. Νικ η πουσταρα που μπαίνει στα πατριωτικά σάιτ και προβάλλει το πουστριλικι του

  4. Χμ! Ο Πορτοσαλτε;;; Εκπληξη! Που ομως, λεει πολλα. υ.γ. Πως λεμε, υπερκομματικος;; Κατι τετοιο, στο δημοσιογραφικο, πλαισιο. Υπερ δημοσιογραφικος. Θα λεγαμε. Αν μου επιτρεπεται.

Comments are closed.