ΣΟΚ και ΦΡΙΚΗ από την ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 75χρονης: Eβγαλαν τα μάτια της μητέρας τους και πλύθηκαν στο αίμα της για να καλέσουν τον Διάβολο!

Κοινοποίηση:
mati

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία 75χρονης από τα τρία της παιδιά στο Περού. Στην τρομακτική σατανιστική τελετή φρίκης της έβγαλαν τα μάτια και τα έντερα.

Η Teodora Quispe Ccayllahua από το Περού δολοφονήθηκε άγρια από τα παιδιά της Aurelia Quispe, 38, Percy Quispe, 41 και Marcelina Suane, 46. Ο κυρίαρχος του σκότους διέταξε να πλυθούν στο αίμα της.

Το μικρότερο παιδί είπε στην αστυνομία ότι διαλέχτηκε να τελέσει τον τελετουργικό θάνατο. Παραδέχτηκε ότι έπεισε και τα δύο αδέρφια της να σκοτώσουν τη μητέρα τους.

Εντολή για τη σατανιστική τελετή
Η Aurelia είπε στις αρχές πως της δόθηκε η εντολή να κάνει μπάνιο με το αίμα της μητέρας της για να επικαλεστεί τον Διάβολο.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο σπίτι της στο χωριό Andabamba στο βόρειο Περού το Σάββατο. Έλειπαν κάποια όργανα και τα έντερά της.

«Ο κυρίαρχος του σκότους με διέταξε. Ο βασιλιάς των δαιμόνων είναι ήδη εδώ. Είμαστε περισσότεροι και κάθε μέρα γινόμαστε πιο δυνατοί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: