29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΣΟΚ! Τραγωδία για γνωστό τραγουδιστή: Πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού ο γιος του (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η χαρά που έφερε στη ζωή μας δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια και το φως του θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν λόγια για να πω περισσότερα, δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή. Να αγαπάτε τους οικείους σας. Δεν υπήρξε ποτέ πιο δύσκολη στιγμή από αυτή».

 

 

Η ζωή του άλλαξε μέσα σε μερικά λεπτά. Μια απερίγραπτη τραγωδία ζει ο τραγουδιστής της μουσικής κάντρι Granger Smith.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης ανακοίνωσε στα social media ότι ο μόλις 3 ετών γιος του έφυγε από τη ζωή. Ο μικρός River Kelly Smith πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού της οικογένειας, καθώς ούτε οι γονείς του ούτε οι γιατροί μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Ο Granger Smith ανακοίνωσε πως τα όργανα του γιου του θα δοθούν σε μικρά παιδάκια, με σκοπό να σωθούν οι ζωές τους.

H οικογένεια του τραγουδιστή. Πρώτος από αριστερά ο River Kelly

«Πρέπει να σας μεταφέρω αδιανόητα νέα. Χάσαμε τον μικρότερο γιο μας, River Kelly Smith. Μετά από ένα τραγικό ατύχημα, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή. Η Αμπερ (σ.σ.: η σύζυγός του) και εγώ αποφασίσαμε να πούμε το τελευταίο αντίο και να δωρίσουμε τα όργανά του, έτσι ώστε άλλα παιδιά να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», έγραψε στο Instagram o Αμερικανός καλλιτέχνης.Και συνέχισε: «Η οικογένειά μας είναι καταρρακωμένη, αλλά παίρνουμε κουράγιο γνωρίζοντας ότι είναι με τον Επουράνιο Πατέρα του. Ο Riv ήταν ξεχωριστός. Όποιος τον γνώριζε το διαπίστωνε αμέσως. Η χαρά που έφερε στη ζωή μας δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια και το φως του θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Αν υπάρχουν λόγια για να πω περισσότερα, δεν μπορώ να τα βρω αυτή τη στιγμή. Να αγαπάτε τους οικείους σας. Δεν υπήρξε ποτέ πιο δύσκολη στιγμή από αυτή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μια μικρή ψυχούλα πήγε να γίνει αγγελουδάκι, γιατί Παναγία μου μας παίρνεις τα τριφερούδια μας? Τόσα αγγελουδάκια έχεις……………….

    1. Δεν παίρνει ψυχες η Παναγία μας , ο Αρχάγγελος Μιχαήλ λύνει το σύνδεσμο ψυχής-σώματος κατ’εντολή Θεού. ¨οταν φεύγει ενα παιδί από τη ζωή μπορεί να σωθει η ψυχούλα του. Αν φύγει ενηλικος και στο βουρκο της αμαρτίας δεν σώζεται. Ειναι προτιμότερο να φύγει ενα παιδί για τον ουρανό παρά να φυγει υπερήλικας και αμετανόητος για την κόλαση.

  2. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΕΓΝΑ

Comments are closed.