ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ – Φεύγει από το κανάλι ο Αυτιάς – Το ανακοίνωσε σε LIVE σύνδεση

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

“Ελάτε πάρτε με”, είπε ουσιαστικά πριν λίγα λεπτά ο Γ. Αυτιάς από τον αέρα του ΣΚΑΙ.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Α. Τζιτζικώστα σχετικά με το Σκοπιανό και την απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Ο Περιφερειάρχης έπλεξε το εγκώμιο του κ. Αυτιά για τον αγώνα που, όπως είπε, δίνει κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τις εκπομπές του και ότι τέτοιες φωνές σαν τη δική του είναι απαραίτητες.

Ο κ. Αυτιάς έριξε τη βόμβα. “Δεν έχω μπει καν στο στίβο. Αν μου δώσουν την ευκαιρία, θα μπω και θα τρέξω”. Παρακαλάει για βουλευτιλίκι ο Γιώργαρος και στον ΣΚΑΙ τρέχουν και δεν φτάνουν ξαφνικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο μεγαλυερος ψεύτης ever…εύχομαι να βγει βολευτης για να ξεβρακωθει.. νομίζω ποιο γλοιώδες υποκείμενο μαζί με τον βερίκοκο Δεν υπάρχει…

  2. Κατέχει το αργυρό μετάλλιο, το χρυσό το έχει ο ξερόλας ο Βερύκιος.

  3. Ο ανθρωπος ειναι εμετικος.ειναι ΚΑΛΠΙΚΟΣ.δεν πιστευει λεξη απο οσα λεει στην τηλεοραση.κοροιδευει τους συνταξιουχους και οποιον αλλον μπορει.ψηφιστε τον αυτια τον γλυφτη,τον μενουμευρωπουλη,τον μνημονιολαγνο.δεν αντεχω ουτε 5 λεπτα να το δω.θελω να τον πλακωσω στο ξυλο.γελαει σαν ηλιθιος.εχει φοβερο εγωισμο.η μονη του εννοια την ωρα που μιλαει ειναι ποση τηλεθεαση κανει εκεινη την στιγμη.Τιποτα αλλο δεν τον νοιαζει.ουτε συνταξεις ουτε μισθοι ουτε επιδοματα,που ταχα μου κοβεται και φωναζει για να πεισει ποσο αγαπαει το λαο.ειναι απιστευτος θεατρινος.ειναι ΓΕΛΟΙΟΣ!!!!!!!!ΑΗΔΙΑ!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

  4. Τετοιον χλυμιτζουρα γλυφιτζουρα που θα ξαναβρουν..

Comments are closed.