ΣΟΚ! Ο 80χρονος «Δρ.Τάφος» νέος Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας!

Κοινοποίηση:
γερακος

To διαβάζουμε στο iliakoxefonima.blogspot.com
Το makeleio.gr δεν μπορεί να υιοθετήσει τα γραφόμενα. Τα παρουσιάζει όμως, ώστε το υπουργείο υγείας στην Αθήνα να δώσει μια απάντηση στην τοπική κοινωνία.

Είδαμε και πάθαμε να φύγει το «avatar» του Τσίπρα από την Διοίκηση του Νοσοκομείου του Πύργου και να ξαφνικά, που μας «έσκασε», και με Porsche Cayenne παρακαλώ, δεν είναι κάνα τυχαίος, ο 80άρης «Δρ.Τάφος»…

Μετά από 2-3 εγκεφαλικά, όπως ενημερωθήκαμε από το περιβάλλον των συνεργατών του (αλλά το μουστάκι από το τσιγάρο κατακίτρινο), χωρίς καλά – καλά να μπορεί να σηκώσει το κεφάλι του
(είναι αυτόματη η Porsche πάει μόνη της) και με μεγάλη δυσκολία στην ομιλία, ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του.

Δεν μπορεί, κάποιος μας κάνει σίγουρα πλάκα…

Κάπου κοντοσυνομήλικος ήταν και ο Κωνσταντίνος Πατέρας που είχε προταθεί για την Διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και τελικά παραιτήθηκε, υπό το «βάρος» των δημοσιευμάτων. Ο Χριστόπουλος όμως… τους «ξέφυγε».

Εκείνο το μητρώο στελεχών αλήθεια που έφτιαξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι νέοι πτυχιούχοι «έραβαν κουστούμια» για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης… τι απέγινε; Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έβγαινε και «διαδήλωνε» υπέρ των νέων και άφθαρτων προσώπων. Και τελικά όλες οι επιλογές του ήταν μέσα… από τα ΚΑΠΗ ;

Ας αφήσουμε απ’ έξω και την ηλικία του κ. Χριστόπουλου και την κατάσταση της υγείας του. Πως επέλεξε όμως πάραυτα η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έναν άνθρωπο, που σαν παλιό Διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πύργου έφυγε σαν συνταξιούχος ; Και αυτό το γνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία.

Τζάμπα αναρωτιόμαστε τελικά γιατί σίγουρα…όντως, κάποιος μας κάνει πλάκα…

Μόνο που «πλάκα» με τα ζητήματα υγείας δεν πρέπει να γίνεται. Ούτε προεξόφληση εκλογικών γραμματίων, ούτε εξυπηρετήσεις σε «φίλους», όταν αυτοί οι «φίλοι» αναλαμβάνουν μια θέση που παίζουν τη ζωή σου «κορώνα – γράμματα».

Ο κ. Χριστόπουλος ήρθε με σχέδιο, ήρθε να κάνει τομές, ήρθε να «ενώσει» και όχι να διχάσει και μας είπε γενικά τέτοια στις δηλώσεις του. Το θέμα είναι, έχει τις ψυχικές και τις σωματικές αντοχές να τα κάνει όλα αυτά ;

Κύριε Νέζη και κ. Δημητριάδη εσείς τι λέτε για όλα αυτά ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ψαξ τε το βιογραφικό του κυρίου Χριστόπουλου και μετά μιλήστε!!!

  2. Ίσως με τον κουλη να ζούμε και ίσαμε με 500 χρόνια και στα 80 μας να ειμαστε έφηβοι Λευτεριά στα πιπίνια των 80 plus

  3. Κανονικα ο καθε διοικητης Νοσοκομειου πρεπει να εχει συμπληρωσει τα 95 χρονια ζησης για να μπορει να λειτουργησει σαν προισταμενος των παντων εκει μεσα…

  4. μαλλων το κανει εθελοντικα για να εχει ενα πιο πλουσιο βιογραφικο

  5. Αγαπητέ Στέφανε,

    Όπως και να το Κάνουμε, από Όποια Πλευρά και να το Δούμε, και Αυτό Είναι Επίσης ΠΡΟΚΛΗΣΗ για την Ελληνική Κοινωνία, Όπως και η Περίπτωση με τον Κύριο Πατέρα.

    Τι Θέλει Τώρα και Αυτός ο Χριστιανός, 80 Χρονών Άνθρωπος και Συνταξιούχος Είναι, Τελείωσε για Αυτόν ο Εργασιακός Βίος. ΔΕΝ Έχει και ΔΕΝ Μπορεί πια να Προσφέρει Τίποτε, Έχει και τα Προβλήματα Υγείας του.

    Δηλαδή Θέλουν να μας Πουν στο Υπουργείο Υγείας, Ότι ΔΕΝ Υπήρχαν, Άτομα Ηλικίας από 40 έως 65 Ετών, Διαθέσιμοι στην Αγορά Εργασίας, με Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Εργασιακή Εμπειρία, για να Αναλάβουν τη Θέση του Διοικητή;

    Αγαπητέ Κυριάκο Πάρτο Αλλιώς, ΔΕΝ Είναι Σοβαρά Πράγματα Αυτά. Με τα “Δικά μας Παιδιά”, σε Διορισμούς ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ Θέσεων για τα Προνόμια των Θέσεων Αυτών ( Υψηλές Οικονομικές Αποδοχές, Benefits, Bonus ) ΔΕΝ Μπορούμε να Κοιτάμε το Μέλλον με Αισιοδοξία. Άλλα Έλεγες Προεκλογικά, για Θυμήσου Λίγο, Ότι η ΝΔ ΔΕΝ θα Προβεί σε Κομματικούς Διορισμούς στο Δημόσιο Τομέα, για παράδειγμα.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Τι διάολο έχασες την υπομονή σου ???Δώσε χρόνο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα δούμε σπουδαία πράγματα!!! Τα είπαμε αυτά !!! Προτείνω μάλιστα όχι μόνο να τον κρατήσει τον 80χρονο που έχει να προσφέρει πολλά…τα επόμενα χρόνια, αλλά και να βάλλει υποδιοικητή στο νοσοκομείο έναν λαθρομετανάστη μουσουλμάνο απ’ τα εκατομμύρια Χασαναίους και Μουσταφάδες που έχουμε, για να γίνει επιτέλους η πλήρης ενσωμάτωση τους στην κοινωνία μας!!!

  6. Η ΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΦΗΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ.

  7. Εξετασε ο Μητσοτακης το μυαλο του 80αρη
    σιγουρα αν δεν εχει Αλζχαιμα ,θα εχει παθει ατροφια ο εγκεφαλος λογω γηρατος.
    Πως θα διοικησει νοσοκομειο
    τον ιδιο ποιος θα τον διοικησει και θα τον εκπροσωπησει .
    Μην τρελαθουμε δεν υπαχει κανενας Ελληνας με τετραγωνικο μυαλο για μια υπευθηνη θεση.
    Οταν μας διοικουν συρικνομενα μυαλα πως μπορει να παει αυτο το κρατος μπροστα.
    Ολες οι επιλογες προσωπων του Μητσοτακη ειναι ανθρωποι με μειωμενει διανοητικη αντιληψη
    σποπιμα επιλεγοντε για να χαντακωσει το εθνος.
    Γιαυτο και ειμαστε και σαν εθνος με το ενα ποδι στον ταφο σαν και τη γερουσια με συρικνωμενο εγκεφαλο που μας κηβερνα.

  8. Γνωρίζοντας καλά τον κύριο (τάφο), λάθος κ κακός χαρακτηρισμός, θα ήθελα να αναφέρω ότι χάρη σε αυτόν τον κύριο όμως δουλεύει η Μ.Ε.Θ στον Ν.Ηλειας. Έχει τα χρόνια, έχει κ την εμπειρία, μακάρι να τον αφήσουν (τα συμφέροντα, οποία είναι αυτά) να κάνει σωστά τη δουλειά του. Ο χρόνος κ το έργο του θα τον δικαιώσουν, ενάντια στα κακώς λεγόμενα για την προσωπικότητα του.

  9. ο νομός Ηλείας είναι μέσα στους 2 με 3 τελευταίους νομούς της Ελλάδας σε ανάπτυξη τα τελευταία 40 χρόνια! απορώ τι καλό έχει δει ο νομός όλα αυτά τα χρόνια και για ποιο λογο ψηφίζουν εκεί κηφήνες βουλευτές?

Comments are closed.