ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ – Καταγγελίες εργαζομένων μιλούν για…

Κοινοποίηση:
sklavenitis-supermarket_0-2

Νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και συγκεκριμένα σε χώρο φορτοεκφόρτωσης σε κατάστημα της Αθήνας καταγγέλλει η ΔΑΣ Εργατοϋπαλλήλων Ελληνικών Υπεραγορών «Σκλαβενίτη».

Όπως αναφέρει το irafina.gr, το ατύχημα σημειώθηκε τις μέρες των εορτών, λίγους μόνο μήνες μετά το θανατηφόρο ατύχημα σε χώρο παραλαβής σε κατάστημα της Ηλιούπολης.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα της Αθήνας, «δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε εργατικό ατύχημα και μάλιστα σοβαρό. Η επικινδυνότητα και η ακαταλληλότητά του χώρου φόρτωσης – εκφόρτωσης, το επικίνδυνο αναβατόριο σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε επαναλαμβανόμενα ατυχήματα», σημειώνει η ΔΑΣ και προσθέτει:

«Οι παραπάνω συνθήκες δεν αποτελούν χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μόνο καταστήματος αλλά ισχύουν για την πλειοψηφία των καταστημάτων και προπαντός των μικρών και μεσαίων συνοικιακών καταστημάτων που προέκυψαν από μετατροπές χωρίς να γίνει η παραμικρή πρόβλεψη για την τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας εργασίας.
Όλα τα παραπάνω έχουν επισημανθεί επανειλημμένως τόσο στην εργοδοσία, όσο και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάτι για να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση. Η εργοδοσία στην προσπάθειά της να απαλλαγεί από οποιαδήποτε ευθύνη, το τελευταίο διάστημα απαιτεί από συναδέλφους να υπογράψουν βεβαίωση ότι έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση από τον τεχνικό Ασφαλείας κάτι το οποίο δεν έχει γίνει. Αυτό και μόνο βοηθά να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Μας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι στην ανάπτυξή τους εμείς δεν αποτελούμε τίποτε άλλο παρά την καύσιμη ύλη.

Δεν υπογράφουμε τίποτα.

Καθημερινά στο χώρο εργασίας μας γινόμαστε μάρτυρες μικρών ή μεγαλύτερων ατυχημάτων λόγω της εντατικοποίησης και της απασχόλησης σε δύο και τρία πόστα ταυτόχρονα. Αυτό θα πρέπει να γίνει θέμα προβληματισμού και συζήτησης στους χώρους εργασίας και να μην επιτρέψουμε να ποτίσει τη συνείδησή μας ως “μέρος της κανονικότητας”. Ας αναλογιστούμε ότι αυτές οι επικίνδυνες συνθήκες εργασίας σε συνδυασμό με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος λειτουργεί σαν ωρολογιακή βόμβα που απειλεί το εργασιακό μας μέλλον.

Οι εργαζόμενοι που συσπειρωνόμαστε στην ΔΑΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μέσα στους χώρους εργασίας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε το μέλλον που ετοιμάζουν για εμάς εργοδοσία και κυβέρνηση και καταγγέλλουμε:

Την εργοδοσία των s/m ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που στο βωμό της ανάπτυξης και του κέρδους θυσιάζει την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων.

Τα εργοδοτικά επιχειρησιακά σωματεία που σύμφωνα με την πολυδιαφημιζόμενη επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν συμμετέχουν στην επιτροπή υγιεινής και ασφάλειας της επιχείρησης χωρίς όμως να έχουν την παραμικρή επαφή με τους συναδέλφους στους χώρους εργασίας και τις δυσκολίες που αυτοί αντιμετωπίζουν.

Την κυβερνητική πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων που αποδυνάμωσε σε στελεχικό δυναμικό τους ελεγκτικούς μηχανισμούς (ΚΕΠΕΚ) δίνοντας έτσι αέρα στα πανιά της εργοδοσίας να καταλύσει οποιαδήποτε έννοια υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Η ΔΑΣ, μαζί με μέλη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στο συγκεκριμένο κατάστημα και στο εργοδοτικό επιχειρησιακό σωματείο προκειμένου να πάρει θέση και θα ενημερώσει τους συναδέλφους με νέο δελτίο τύπου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Καλησπέρα.. απευθύνομαι σε κάποιον αρμόδιο του Σκλαβενίτη να μας απαντήσει ε αν είναι δυνατόν. Και τα βλέπουν τα σχόλια εννοείται.. λοιπόν στο συγκεκριμένο κατάστημα της Ασκληπιού 26-28 στα Εξάρχεια παρατηρώ ότι τα παιδιά εκεί δουλεύουν με βάρδιες. Όπως σωστά και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα.. αυτό που μου κανει εντύπωση είναι ότι δύο συγκεκριμένα άτομα είναι συνέχεια πρωινά και πότε πότε σε κάποια άλλη βάρδια. Και όταν τους ρώτησα πώς και έτσι. Μου είπαν ότι είναι εντολη της προϊσταμένης! Υσχει κάτι τέτοιο θα μου απαντήσει κάποιος αρμόδιος? Γιατί είναι κρίμα για τα υπόλοιπα παιδιά..

  2. ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΓΕΡ.ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΗΜΟΥΝ 15 ΕΤΩΝ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΤΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ!ΝΑΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ!

  3. ΗΜΟΥΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΚΛΑΒΕΙΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΘΑΝΩΝ Γ.ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟ ΜΕΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ!ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ (βρηκαν ετοι η την επκχειρηση)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ;

  4. Έγινε και ένα δύο εργατικά ατυχήματα…ε καί;; Προσοχή χρειάζεται σε όλα τα πόστα…Και στην απίστευτα αποστείρωμενη iso εταιρεία να είσαι αν δε προσέχεις θα γίνει η στραβή..

  5. Εργαζομαι σε ενα απο τα καταστηματα Σκλαβενιτη και εχω να πω οτι εχει γινει ενα τριμπουρδελο και μισο. Διευθυντες που δεν τους νοιαζουν οι υπαλληλοι τους και περιφερειαρχες που τρωμε με χρυσα κουταλια. Το μονο καλο που εχει ειναι οτι πληρωμει στην ωρα του

    1. …το ότι δίνει αξιοπρεπέστατους μισθούς, δεν σου κάνει δηλαδή;;; …το ότι ΔΕΝ ανοίγει τις Κυριακές, εφόσον το προσωπικό διαφωνεί, πάλι δεν σου αρέσει προφανώς… η τηρηση του ωραριου;;; …η πληρωμη υπερωριων;;; Ουτε αυτα σε συγκινουν, ε; Ποσο σιγουρα εργάζεσαι στο Σκλαβενίτη;;;;;;;

      1. Τιποτα απο αυτα δεν ισχυει τουλαχιστον στο δικο μας το καταστημα. Προϊσταμενοι με ολοημερα και παιρνουν 900€. Οσο για το ωραριο εχει τυχει απειρες φορες να σε κραταει παραπανω αν σε χρειαζεται και φυσικα οο ωρες που κανεις ως υπερωρια δεν στις πληρωνει αλλα στις χρωστανε ρεπο και αν τα ζητησεις σου λενε θα δουμε. Αν δεν εχεις δουλεψει καπου και το βλεπεις απ’εξω το ολο πραγμα καλο ειναι να μην βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα. Το μονο που ισχυει απο τα λεγομενα σου ειναι το ανοιγμα τις Κυριακες

  6. Κατευθυνόμενο μένος, για λόγους που όλοι ξέρουμε!!! άνετα μπορεί ο Σκλαβενίτης, να προσλάβει λάθρο, και να σας στείλει σπίτια σας! όμως αυτός (το ότι προσλαμβάνει μόνον Έλληνες), είναι και ένας απο τους λόγους, του ”μένους” των ”εργαζομένων”! περιττό να πω ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας!!!

  7. Αν δεν κανω λαθος ο Σκλαβενιτης δεν ανοίγει τις Κυριακές, λέγοντας πως ….οι δικοί μου υπάλληλοι δεν ειναι σκλάβοι για να ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και τις Κυριακές…..η Μηπως δεν θυμαμαι καλα;;;;

  8. Για s/m μιλάμε προς τι το τόσο μίσος εμπάθεια μένος;;;;; Ο καθένας ψωνίζει όπου γουστάρει και όπου τον συμφέρει.
    Όσο για το Σκλαβενίτη ο χρόνος θα δείξει.Μακάρι να πετύχει αλλά αν αληθεύουν αυτά που ακούγονται για χρέη που έχουν ξεφύγει στο τέλος όλοι μας θα κλαίμε και θα χτυπάμε το κεφάλι μας μαζί.

  9. ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ !!!!!ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΟΤΑΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΤΟΥ( ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ) ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΦΑΓΑΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΒΑΝΑ ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ !!!!

  10. πολλα σχολια δεν τα δειχνετε γιατι κυριοι? ειστε και εσεις του συστηματος μηπως?

  11. Τι έγινε;;; Αποφασίσατε να κλείσετε και τον Σκλαβενιτη;;; Μη τυχόν και μεινει ενα Ελληνικό κατάστημα τροφιμων. Οπως καταστρέψανε το Μινιόν, την Πίτσος, Εσκιμώ, Κατραντζο σπορ, και τοοοοσα και τόσα αλλα. Α ρε κακομοιρηδες, θα σας φάει το Λιτλ.

  12. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΙΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΣΚΑΛΒΕΝΙΤΗ ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ). ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ

  13. ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.
    ΒΡΕ ΑΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.

    1. Σωπα μωρή λουλού που φταίνε οι εργαζόμενοι. Μην είσαι άσχετος και μιλάς. Δες τι μετατροπές έκαναν στα μαγαζιά μέσα σε χρόνο dt και θα καταλάβεις στούρνε.

      1. σύντροφε εργατοπατέρα μανάβη με σηματάκι του κκε; ποιες είναι οι μετατροπές; να το αναφέρεις… εάν ο εργαζόμενος είναι απρόσεκτος γιατί πταίει ο εργοδότης;

      2. να πας να δουλέψεις στα lidl για τους γερμαναράδες

  14. Αφού τα γράφει η ΔΑΣ (KKE), αφαιρέστε κάτι περισσότερο από τα 2/3 για το τι πραγματικά ισχύει… και να μας πει η αγαπητή ΔΑΣ, πόσους και ποιους καλύτερους εργοδότες γνωρίζει στην Ελλάδα, από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. Πέντε;;; Δέκα;;; Εκατό;;; Διακόσιους;;; Υπάρχουν; Σίγουρα ναι. Πόσοι τρισχειρότεροι υπάρχουν όμως;;;; Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εξακολουθεί να είναι στη λίστα με τους καλύτερους εργοδότες μακράν και αυτό αρκεί! Για να προσληφθείς σε οποιαδήποτε θέση, είναι γνωστό στην αγορα, ότι θες χοντρούτσικο πολιτικό μέσο!!! H ΔAΣ, δεν τα ξέρει αυτά;;;

  15. Γιατί δε παραιτηστε τότε αφού δεν είστε ικανοποιημένοι…να φάει κανας άλλος ψωμάκι,που το έχει ανάγκη….

  16. Και οι εργαζόμενοι σκλάβοι έχουν αφεντικό Λέγεται ΠΑΜΕ(πού πάτε ρε ΜΑΛΑΚΕΣ;;;;;)

  17. Ένα υπερτιμημένο s/m είναι και μάλιστα πανάκριβο,με υπεράριθμους υπαλλήλους που βολτάρουν στους διαδρόμους στοιχίζοντας διάφορα προιόντα μη έχοντας κάτι άλλο να κάνουν.
    Αν αληθεύουν και οι φήμες που ακούγονται για χρέη που έχουν ξεπεράσει συνολικά τα 4 δις να ετοιμαζόμαστε για ακόμη ένα μνημόνιο εις υγεία Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη.
    Θα τον “πιούμε και πάλι”

    1. Τι υπερτιμημενο ρε παπατζα που πραγματικά ο Σκλαβενίτης έχει ως τώρα μακράν τις πιο καλές προσφορές-τιμες. Ότι δε φτάνει η αλεπού τι κάνει κρεμασταρι γνωστή ιστορία

  18. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αχαριστία των ανθρώπων! Οι εργαζόμενοι στον Σκλαβενίτη είναι οι καλύτεροι αμειβόμενοι υπάλληλοι από κάθε άλλο σούπερ μάρκετ, όποιος έχει πάει στον Σκλαβενίτη νομίζει ότι οι εργαζόμενοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι!

  19. Είπαν τα κομμούνια συνδικαλιστές να κάνουν μία έγγραφη διαμαρτυρία ώστε να δείξουν στους μαμελούκους που τους ψηφίζουν ότι ακόμα υπάρχουν και δουλεύουν (τον κόσμο)

  20. πάντως στην Ηλιούπολη ο οδηγός πήγε να σταματήσει το φορτηγό με τα χερια!!!!!!! στο οποίο μάλλον ξέχασε να βάλει το χειρόφρενο.

  21. Τι έγινε δεν έχει λιβανιστήρι για το πόσο καλό αφεντικό είναι ο Σκλαβενίτης τώρα; Που μας έχουν πρήξει χρόνια τώρα στο διαδίκτυο;

    1. ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ!!!

      1. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΒΛΗΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ;

    2. ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΛΟΥΓΚΡΙΚΟ ΚΙΤΡΙΝΩΠΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ….. ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ 400 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ……ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ….ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?????? ΤΟΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ…. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΕ .. ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ. ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…… Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!

Comments are closed.